Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak sa nie douczone baby na izbie przyjec to ja bymm od razy sie wepchala z buciorami na oddzial do lekarza:-)Ja również pojawiając się w szpitalu musiałam zawsze okazac ubezpieczenie, inaczej nigdy nie było w rejestracji rozmowy. Książeczke mam, nie podbitą na ten miesiąc ale mam + aktualne rmua - ono też jest formą ubez.tyle, że no nie przy sobie ......

wiem cos o tym jak proste czynnosci staly sie przyjemnosciamiDobra ! Ja sie wynurzam do ponad miesiaca z domu hahahah ! Ide do pobliskiego sklepu - ale rozrywka co nie ??? hahahah Wprost BOMBOWO !
Mam nadzieje ze pipka nie zacznie mnie bolec !![]()

Wy tak sobie rozmawiać o egzaminach na prawo jazdy, a ja właśnie sobie uświadomiłam, że swoje zdałam ponad 20 lat temu
chyba muszę zmienić to forum na klub seniora :--
-
-
-(
jestes nam tu potrzebna
Moja dzisiejsza noc to był istny koszmar, nie spałam prawie w ogóle. Strasznie w nocy bolała mnie prawa nerka, i miałam wrażenie, że rodzę DOSŁOWNIE. miałam takie boleści brzucha , nie żołądek, jelita czy coś w ten deseń a młody tak napierał mnie na sam dół ,że dosłownie myślałam, że wyjdzie :/ się zastanawiałam czy na pogotowie po 3:00 w nocy nie jechać, ale jakos przeciapałam do rana, wyniki juz zrobiłam :/ nie wiem co się ze mną dzieje
wiec lepiej jedz i sie przebadaj.NO byc moze tak !Dokladnie to ja niewiem .Choc u mnie zawsze wymagaja ksiazeczki ubezpieczeniowej a w ciazy juz widocznej jestem![]()
Czy to w szpitalu ,czy w przychodni ,czy na pogotowiu wszedzie babska prosza o okazanie ubezpiecznienia![]()
nic nie wolali.Dobra ! Ja sie wynurzam do ponad miesiaca z domu hahahah ! Ide do pobliskiego sklepu - ale rozrywka co nie ??? hahahah Wprost BOMBOWO !
Mam nadzieje ze pipka nie zacznie mnie bolec !![]()

u nas /na slasku/ nie trzeba miec ksiazeczki tylko specjalna karte chipowa z danymi ubezpieczeniowymi i niestety jest ona obowiazkowa bo inaczej nie dostanie sie slynnych juz "zoltych karteczek" do recept, skierowan itp ... no ale taka karta jest o niebo wygodniejsza bo nic nie trzeba podbijac, pamietac i wogole ... ma sie ja razem z DO i wszystko czego potrzebuja jest zapisane na chipie /z wyj danych do L4 ktore trzeba miec przy sobie/
ciekawe kiedy wprowadzą na resztę PL 
jak sa nie douczone baby na izbie przyjec to ja bymm od razy sie wepchala z buciorami na oddzial do lekarza:-)
jeszcze bym sie na lozku wolnym polozyla![]()
dobre podejście, szkoda, że ja nie taka odważna
ale powinnam się nauczyć o swoje walczyć 
no czasami jak sie trafi na jakas france to az sie zdrowieje szybko....bo ma sie wrazenie ze tylko tam moga zaszkodzic...
dobrze ze ja mialam akurat fajna obstawe poloznych i lekarzy tam gdzie lezalam..
jedna byla tylko taka kora nie umiala sie wkuc w zyle, bo ja po chemioterapii mam popalone zyl i pekaja z byle powodu a weflon dla nich to dpiero wyzwanie...i pyta sie mnie: "gdzie pracujesz?"
a ja na to ze nigdzie..
a ona do mnie "ciaza to nie choroba jakbys sie wziela do roboty to bys i zyly miala"
ja sie rozplakalam a w ten czas weszla lekarka i pyta sie co sie stalo...:-)
krotka historia zostala opowiedziana i potem chodzila kolo mnie jak kolo zlotego jajka..i nawet se gazetki chcala pozyczyc![]()

nasza sluzba zdrowia jest rozwalajaca...u nas /na slasku/ nie trzeba miec ksiazeczki tylko specjalna karte chipowa z danymi ubezpieczeniowymi i niestety jest ona obowiazkowa bo inaczej nie dostanie sie slynnych juz "zoltych karteczek" do recept, skierowan itp ... no ale taka karta jest o niebo wygodniejsza bo nic nie trzeba podbijac, pamietac i wogole ... ma sie ja razem z DO i wszystko czego potrzebuja jest zapisane na chipie /z wyj danych do L4 ktore trzeba miec przy sobie/
Bardzo fajne i wygodne rozwiązanieciekawe kiedy wprowadzą na resztę PL
ahahhahahadobre podejście, szkoda, że ja nie taka odważna
ale powinnam się nauczyć o swoje walczyć
Coś o takich ''francach'' wiem, jedna była pielęgniarka jest moją tesciową hehe![]()