mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Noo ciągle pod tym względem słyszymy komplementy:-):-)
hieh zabralam sie za nadrabianie ale w miedzyczasie musze jeszcze zrobic jakas kolacyjke a nie mam koncepcji ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo ciągle pod tym względem słyszymy komplementy:-):-)
mowil wam ktos ze szalone jestescie ?? 30 stron do czytania od 13 !!!!!
Ja zjadłam 2 kromy z szynką i chrzanikiemhieh zabralam sie za nadrabianie ale w miedzyczasie musze jeszcze zrobic jakas kolacyjke a nie mam koncepcji ...
Ja zjadłam 2 kromy z szynką i chrzanikiem![]()
Zakupialm taka koszule identyczna tylko nie z tej aukcji ponad tydzien temu kase przelalam ,a koszuli nie ma !poslalam grzecznego maila jak narazie z zapytaniem kiedy paczka zostanie nadana !bo jak narzie echo !
Koszula Firmy MUZZY Zakładana RÓŻOWA rozm. L (788619492) - Aukcje internetowe Allegro
Pokazuje mezowi koszule ze taka sobie kupilam rozmiar M a on do mnie ....eeee " nie za mala ?" Przegiol
Do tej koszuli mam bialy szlafrok bom dostala od mamy i jeszcze tylko kapucie se zakupie i bedzie ok![]()
Ja podawać sama od siebie nie będę na pewno, ale czy będzie potrzebny okaże się w praniu. Na pewno ze sobą wezmę;-)
Co do koszuli to mam taka sama tylko zal mi jej do porodu bo napewno pozniej bede musiala wyrzucic.
Co do smoczkow to na szkole rodzenia mowili zeby wziasc a butelki to nie
pamietaj ze nie masz sie czym martwic to chyba normalny objaw ciazy:-)
ja ma takie dni ze widze juz koniec naszego zwiazku..choc nic sie nie dziejei placze ze chce do mamy
chociaz wiem ze nie ma powodu..
ale my czasami chyba tak musimy;-)
to ja już w ogóle nie mam szans na nadrobienie
wczoraj z mężem pojechaliśmy po łóżeczko do znajomej a dzisiaj je złożyliśmy
do tego doszło generalne przemeblowanie w sypialni
nie mam już siły na nic:-(
Dziewczyny zeszłam poniżej 40 dni
zostało już tylko 39!!!!!
Super:-)to ja już w ogóle nie mam szans na nadrobienie
wczoraj z mężem pojechaliśmy po łóżeczko do znajomej a dzisiaj je złożyliśmy
do tego doszło generalne przemeblowanie w sypialni
nie mam już siły na nic:-(
Dziewczyny zeszłam poniżej 40 dni
zostało już tylko 39!!!!!
Ja dostałam od ginki z AVENT. I też z tego mam butelkę do karmienia.ja to smoczek najpierw musialabym kupic a nie wiem jaki bedzie dobry ;( moze jakas rada ??