reklama

Grudzień 2009

reklama
Idealne wyczucie czasu ma dzidzius :-D Ja bronilam sie 4 lata temu

A mnie dzis moj maly dzikusek tak rozczula tym swoim szalonym wypinaniem sie ze mam ochote wycalowac swoj brzuch :-) ale tej sztuki jeszcze nie opanowalam :rofl2:

heheh no ja tez czasem mam na to ochote... i pogadac do pepuszka.... heh ale sztuka byloby to niesamowita :):):):)wlasnie to sobie wyobrazilam...... niezle:):laugh2::laugh2::rofl2::eek::-D

odwazna jestes... ja za to jestem panikara i przewrazliwiona... najgorsze ze to wszystko robi sie takie paskudne i wielkie wspolczuje mezom czy partnerom takiego widoku. u mnie w miescie byl taki przypadek ze mąż po porodzie zostawil swoja zone bo wpadl w depresje po tym co zobaczyl. nie wiedzial ze to tak wyglada i nie wyobrazal sobie ze moze jeszcze kiedykolwiek sie do niej zblizyc tak zarejestrowal sobie w glowie ten wstretny widok. ja sie nie boje na szczescie ze moj M mnie zostawi ale boje sie tego bolu, co o nim zapoomne to zaraz te koszmarne mysli wracaja;(
Dziwią mnie takie akcje facetów bo jeśli kocha to jak może zostawić po czymś takim.. Przecież to Ich Cud się rodził!

Mnie jak już boli to mocno i pomaga tylko tabletka - Paracetamol. Ale pomaga w kwadrans:happy:

Ja niestety tez wiem co znaczy naprawde mocny bol glowy (to chyba nawet wiecej niz bol :crazy: ) bo dostalam w genetycznym spadku po swojej mamie bole migrenowe. Czasem mialam kilka dni wycietych z zyciorysu przez te bole. Bardzo sie boje zeby nie dopadlo mnie w trakcie porodu bo duzy wysilek fizyczny jest jednym z czynnikow ktore je wywoluja. Dobrze ze akurat Tobie paracetamol pomaga

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry