karnitynka1982
Fanka BB :)
Aaa no tak podejrzewalam oo to zrobie takie wyzwanie to bedzie bo nigdy nie robilam dziekirolady najlepsze na swiecie sa z miesa wolowego !!! troche dlugo musza sie dusic ale sa boskie !! przepisik pozniej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa no tak podejrzewalam oo to zrobie takie wyzwanie to bedzie bo nigdy nie robilam dziekirolady najlepsze na swiecie sa z miesa wolowego !!! troche dlugo musza sie dusic ale sa boskie !! przepisik pozniej![]()
ja póki co zdarzyłam pare zapisac ale se zrobie osobną grupę chyba w telefonie i tam umieszcze wszystkie wasze.. ; )Numery podalysmy ale czy zapisalyscie je sobie w telefony? Bo ja nie- musze to zrobic bo jak dam znac co sie ze mna dzieje?
gdzie laptopow nie mozna wnosic ?? chyba tylko na porodowkemarta miala lapka w szpitalu wiec da sie
ale jak sie mala urodzi to laptopa sobie daruje
zostane o telefonie
![]()
Ja tez nie zapisalam hehe ciagle mam to zrobic i zapominamNumery podalysmy ale czy zapisalyscie je sobie w telefony? Bo ja nie- musze to zrobic bo jak dam znac co sie ze mna dzieje?
ja chyba narutowicza bo wypychaja mnie na kopernika ale z zadne skarby swiata tam nie pojde...Nie wiem, jestem dosyc zakrecona
Siemiradzki a Ty?
Też tak myślęPiękna waga Ślicznotki:-) A imię to wymyślicie najwyżej jak spojrzycie w jej cudne ślepka:-)
Też się cieszęfane wieści
super że sio gra![]()
Ja kolejne USG mam 16 listopada - Bosheeee jak ten czas leciW 30tc i 5 dni ważyła 1600g:-) Teraz to nie wiem. Ale za tydz. mam USG 3D to liczę, że też ginek powie ile Myszka waży:-) A potem normalne usg mam 12.11:-) Ale się mam dobrze:-)
my w ogóle nie wiemy co ze świetami.. ale jak tylko palnęłam mamie ze chce jakos dotrzymać do stycznia to powiedziala żebym sie niczym nie martwiła tylko do nich mamy wpaść i gotowe..
mozliwe że w święta poza wyżerką nie bedę musiała NIC robić O!![]()
ale się wam spieszy z tymi chrzcinami.. my planujemy w lutym.. problem w tym w którym kościele nam udziela chrztu skoro małżeństwem nie jesteśmy a wiadomo jak to kościółpatrzy na nieslubne dzieci..Ja wiem jedno... że w drugi dzien swiat planuje CHRZEST Julki i podejrzewam ze ten rok rozejdzie sie po kosciach bo i mama i tesciowa na pewno beda zapraszalyTak troszke wbijemy się na sępa:-):-):-)