madziara-kr
Fanka BB :)
tez 12 na plusie tyle, ze wskoczylam juz na 80 kiloJa 12kg do przodu...obecnie 70kg....
moj chlopina to juz taki przecinek przy mnie
jak go czasem potrace albo na stopie stane przypadkiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tez 12 na plusie tyle, ze wskoczylam juz na 80 kiloJa 12kg do przodu...obecnie 70kg....
mea napisala POPORODOWEJ :-)
przyznam sie szczerze ze pierwszy raz slysze o rodzinnej sali poporodowej !!! i o tym zeby tatus zostawal na noc na oddziale !!
Mnie do mojego niedźwiadka jeszcze daleko.....tez 12 na plusie tyle, ze wskoczylam juz na 80 kilo
moj chlopina to juz taki przecinek przy mnie
jak go czasem potrace albo na stopie stane przypadkiemto widze, ze ma ciezko

tam gdzie ide jak sie wezmie 1os salke to jest wygodna sofa dla tatusiano wlasnie tak to zrozumialam ze chodzi o sale poporodowa gdzie juz sie z dzieckiem lezy !!! i dla mnei to abstrakcja zeby maz nie wiadomo ile mial byc w szpitalu !! moze co na 4 dni ma sie tam do mnie przeprowadzic ??
Moze byc ,ze to woda.Jw pierwszej ciazy bylam tak opuchnieta pod koniec ,ze nawet miala wieksze usta haha,ale doslownie chwile po urodzeniu syna wszystko mi zeszlo ,jak zobaczylam moje nogi w kostkach to balam sie wstac bo byly tak chude jak patyczki,ale to pewnie przez to ze sie przyzwyczilam do widoku raciczek w ciazy heheja już dobiłam 9011 kg na plusie... chociaż jak wczoraj ważyłam się po wysikaniu rano to było 88, zatem nie wiem czy mi woda nie zalega bo opuchnięta jestem.
.Ja juz sie nie waze do konca ciazy ,bo w sumie jeszcze jakies 2 miesiace i nie chce zobaczyc stówki na wadze 
jakby nie mial kto tego zjesc... to ja sie zglaszam moge pomocja na chwile przysnelam i teraz musze nadgonic z robota bo zaczyna mi czas uciekac !!! musze mase do ciasta zrobic i ubic smietane, pokroic salatke owocowa i posprzatac kuchnie ... ktos chcialby mi pomoc ??
ja się dołączam... a tak na serio to tęsknię za kucharzeniem takim na maxa...jakby nie mial kto tego zjesc... to ja sie zglaszam moge pomoc