joanna82
Mama Patryka i Filipka
ja tezja niestety skazana jestem na zakupy przez internet bo nie wolno mi sie ruszac z lozka :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tezja niestety skazana jestem na zakupy przez internet bo nie wolno mi sie ruszac z lozka :-(
ja tezale mi to pasuje ,lubie tak niz szalec i sie wkurzac po sklepach
![]()
NIe no ja wozek bujaczek ,fotelik itp kupilam ,a reszte szukam na allegro.!no cóż... najgorsze jest to, że ja nie byłam nawet oglądać łóżeczka wózki itd itp ;/ ciekawe co z takiego kupowania przez internet wyjdzie z tych kwestiach...
mnie to pewnie spotkała kara z tą skracającą się szyjką za malowanie pokoju i robienie remontu, teraz to sie nasłu****e od wszsytkich "i trzeba bylo miec taki motorek w dupie?"
NIe no ja wozek bujaczek ,fotelik itp kupilam ,a reszte szukam na allegro.!
Purchawko to leż grzecznie, bo kurcze coś złego się z nami dzieje... już tyle leżących...![]()
no cóż... najgorsze jest to, że ja nie byłam nawet oglądać łóżeczka wózki itd itp ;/ ciekawe co z takiego kupowania przez internet wyjdzie z tych kwestiach...
mnie to pewnie spotkała kara z tą skracającą się szyjką za malowanie pokoju i robienie remontu, teraz to slysze od wszystkich "i trzeba bylo miec taki motorek w dupie?"
no to mozesz sie jeszcze posluzyc naszymi opiniami !! na polecam odradzam jest sporo opinii na temat wozkow roznej masci ktore ogladalysmy i kazda ma pewne preferencje !