Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
podeślij nam linka to my też się wypowiemy na ten temat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
a ja od wczorajjezu, dziewczyny, nie narzekajcie... ja abstynentka od początku ciąży!!! :-(

ja też chcęCherie wiemy i łączymy się w bólu.
A ja też chętnie poczytam co te listopadówki marudzą, gdzie tego szukać?!

Luuuzna uważaj bo Cię wezmę za dwulicową:-):-) W końcu też się tam udzielasz.Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
możesz nam zapodac linka gdzie o tym pisały..Każda z nas może być listopadówką i na odwrót - nie rozumię komentowania, że ten moderator nie umie zająć się własnym forum...zaraz coś napiszę...
zeby tak samej z siebie odszedł to chyba jesteś jedną z niewielu..
o tak.!
sie już zawzięłam bo ileż można ..![]()
Już napisałam - ja naprawdę lubię i was i je...i jestem rozdarta jak tak ktos napiszę...boli i jedno i drugie - przecież Aluś Kocha ciocie i z listopada i z grudnia! ma duże serduszko![]()
gdzie to wyczytałaś?a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip topliżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...)
![]()