Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja uważam, że regulamin jednak by się przydał...
może zwiniemy Listopadówkom?
Moderator jest od pilnowania ładu i składu na forum..
Moderator (internet) – Wikipedia, wolna encyklopedia
prosze jesli nie wiedziałaś![]()
Luuuuzna nie wiem czy bycie nie fair w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....
u nas piszesz slodko i kolorowo... a tu przychodzisz na nas psioczyć...
nikt nikogo nie wytykał jak sama widzisz tylko dziewczyny stwierdziły fakt.
Myślaam że jesteś bardziej wporrządku
Po to się wybieera moderatora ay zrobił porządek na forum co nie znaczy że jeest szefem jak to pisały któreś ziewzyny...
chya nie macie pojęcia po co się dostaje to odznaczenieale to już wasz indywidualny problem...
co do regulaminu naszego... wyśmiewacie a później pewnie i tak zjedziecie go z nas tak samo jak listę listopadówek
a po 2 jest to ogólny regulamin bb z którym się najwidoczniej nie zapoznałyście
a jeśli chodzi otę wypowiedź.. to wybacz koleżanko... ale naucz si czytać ze zrozumieniem
bo nikt sobie tyłka nie liże... tylko potrafimy zadbać o swoje foum i mamy kulturę....
a skoro ma własne zdanie to jej się to chwali...Oj Laski koniec może tego tematu z Listopadówkami bo prawda taka, że każda z nas kobiet, czy One, czy my, mamy prawo do własnego zdania. Oczywiście myślę o wypowiadaniu swojego zdania w sposób kulturalny, bez obrażania. Obrażania nie zaobserwowałam to nie ma się czego uczepić
My też tam czasem zaglądamy popatrzeć czy się nowe dzieciuszki urodziły, więc komu przeszkadza, że one zaglądają do nas..... Mi osobiście nie. Byle tak jak napisałam bez obrażania się wzajemnego.
Na szczęście nam jest dobrze w swoim ''bałaganiku'' i jest OK.

bo jak dorosłe kobiety mogą sie złościć o ściagniecie kubusia puchatka czy myszki miki ???!!! 
heheh przed chwila pewna listopadowka o tym pisala ze pewnie i regulamin zawiniecie od nich .....................

co do regulaminu chodzi punkt 3 i 5 który jest wam widocznie nieznany...a co do koleżanki Luuuznej, to dlaczego masz do niej pretensje? udziela się na listopadzie i na grudniu - tak samo jak Tya skoro ma własne zdanie to jej się to chwali...
co do ogólnego regulaminu forum to niewiele ma wspólnego z Twoją wypowiedzią - przynajmniej ja nie załapałam Twojego ukrytego sensu.

zgadzam sie ! przeciez jak byly jakies pomysly to razem o nich dyskutowalysmy na forum i ewentualnie byly wdrazane ! a moze kolezanka z listopadowek ma ambicje byc moderatorem calego BB i chce ustawic wszytsko tak jak jej sie podoba ;-);-);-)Mi też nie przeszkadza, jak ktoś z innych miesięcy tu zagląda. Tylko dlaczego personalnie krytykują naszego moderatora. To już jest nie fair. My się nie wtrącamy do ich moderowania, więc niech one też zostawią meę w spokoju. Takie jest moje zdanie.
co do regulaminu chodzi punkt 3 i 5 który jest wam widocznie nieznany...
a widnieje w naszym rregulaminie..
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php
cofnij sobie kilka stron i poczytaj wypowiezi swoic koleżanek o będziesz wiedziała![]()
i jest mi doskonale znany.