Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A z drugiej strony to najlepiej pomarudzić innym wyczekującym dzidziusianikt inny w tymmomencie tak dobrze nie zrozumie kobiety oczekującej na poród.;-)Trzeba wszytsko traktowaćjako nowe przeżycia i doświadczenie, z pewnością bardzo ciekawe życiowe doświadczenie;-)

mi sie skrocla szyjka juz w 16 tyodniu i wtedy pierwszy raz bylm w szpitalu...no widzisz...ja jak czytalam,ze wybierasz sie do kina czy empiku to mi sie łzy w oczach zakrecily...to sie tak wydaje ,ale naprawde nie jest łatwo być przykutym do lozka , psycha siada na maxa i i fizycznie nie jest łatwo ,bo boli wszystko, nie mowiac juz o zaniku miesni:-( Ostatnio po 15min rozmowie przez telefon myslalam,ze reka mi odpadnie a po wizycie w przychodni ,gdzie mialam do przejscia tylko droge z samochodu i do samochodu mialam takie zakwasy jakbym maraton przebiegla ...
Jak bym się dobrze czuła i wszytsko byłoby ok to też szcześliwie latałabym po sklepach szykujac sie do swiat itd i byloby fajnie a tak jest jak jest:-(

A ja jestem ciekawa co z Purchawką..
Zajadam sobie czipsy i popijam ColąNie ma jak niezdrowe żarełko
I jestem pod wrażeniem pustek na forum![]()
?
ale jestem zdolna !!!!Aaa faktycznie weekend. Stopnęło mi się na środziePustki bo sie weekend zaczal.
A co Ci przypomnialo Purchawke? :-) OSTRA wymiana zdan?

mi sie skrocla szyjka juz w 16 tyodniu i wtedy pierwszy raz bylm w szpitalu...
i lezalam do konca sierpnia, a jak wstalam to juz 13 wrzesnia znow bylam w szpitalu...
ale bez przesady nie uwazam ze to przykucie do lozka...
mozemy wstac do toalety, ruszac rekami samemu jesc i robimy to w pieknym celu...
mimo ze mam polineuropatie i u mnie nastepuje destrukcja tkanki miesniowej samoczynnie nie mam problemow az takich z chodzeniem...
tak samo jak czytalam ze ktos szedl do kina albo do sklepu to fakt myslalam ze tez bym sobie polazla gdzies..
ale ne wywolywalo to u mnie placzu...
musimy kilka miesiecy przelezec ale nie jest to cale zycie...wiec nie ma sie co az tak lamac...
a ja sie nazarlam...zrobilam sobie na kolecje fryty z rumsztykiem i z sosem ketchupowo majonezowym z ziolami....mniami...
i zjadlam moj maz juz nie mogl..i mowi "co Ty jestes jeszcze glodna?" na co ja ze bym cos doajadla...
a on "niezle jak smok"...
oczywiscie byl foch i sie tlumaczyl ze ne chodzilo o to jak wygladam tylko ile jem....
no ale fakt mam teraz dni ze potrafie zjesc wiecej niz on...
to inny wirus jedna wywoluje wirus HSV1 a drugą HSV2, ale teraz jak sie ostatnio dowiedzialam w zwiazku z rozpowszechnieniem seksu oralnego coraz czesciej spotyka sie ze wirus wywolujacy opryszcze wargowa, powoduje opryszczke narzadów płciowychz tego co wiem to ten sam wirus ...