Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez chce w styczniu tylko czemu mi ten łosiek kazal przyjsc 28 ?? musze to z moim przedyskutowac jutro ...

ale mnie załatwił 
Mea a ja tak sobie liczę.
28my szpital, 29 badania wszystkie, 30 próba oks,
31 sylwek to nam dadzą spokój no i 1.01.2010 poród. Dobrze liczę, nie?![]()

No to bedziecie miec rok starsze dzieciaczki![]()
![]()
;-)Mea a ja tak sobie liczę.
28my szpital, 29 badania wszystkie, 30 próba oks,
31 sylwek to nam dadzą spokój no i 1.01.2010 poród. Dobrze liczę, nie?![]()
no sek w tym ze ja test OCT bede miala juz w poniedzialek ... badania mam na swiezo porobione jak bylam w szpitalu ... jedyne co mi zostalo to krew na krzyzowke /ale to jak by zdecydowali o CC/ wiec roznie z tym moze byc ... chociaz z tego co czytalam w plikach tych co ci wyslalam to po tescie OCT niezawsze sie porod zaczyna ... bo to slaba dawka ... tylko ord cos zapowiedzial ze jesli wogole na test zareaguje /a przy moim totalnym braku akcji skurczowej moge nie zareagowac/ to bedzie decyzja o szybkim wywolywaniu albo CC ... tak ze nie zdziwie sie jak sie rozpakuje max we wtorek !!
ale ja sobie tak liczę, że może jakiś mały cud?? nie przejmujmy się na zapas nie?

Wiesz u mnie też nie chce słyszeć o późniejszym porodzieale ja sobie tak liczę, że może jakiś mały cud?? nie przejmujmy się na zapas nie?
Potem będą smsy "Mea ratuj bo 28 a oni mnie już na porodówe wywożą"![]()
a mea odpisze "aaaaaaaaaaaaaaaaa ja preeeeeee"
ze lezycie na porodówcea mea odpisze "aaaaaaaaaaaaaaaaa ja preeeeeee"
28megomam nadzieje ze juz niebawem wejde na forum a tu sie okarze ze Was nie ma![]()
ze lezycie na porodówce
![]()