grydor
Aktywna w BB
Rozwaliło mnie to - czego to nie wymyślą.... Już widzę maluszka biorącego te frędzle od mopa do buzi... brrrr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozwaliło mnie to - czego to nie wymyślą.... Już widzę maluszka biorącego te frędzle od mopa do buzi... brrrr
A tak przy okazji to od jutra będą rodzić się koziorożce (tak jak ja). Czyli mój synek będzie ambitny i uparty jak mamusia, bo nic nie zapowiada ze dzis urodzę.
A tak przy okazji to od jutra będą rodzić się koziorożce (tak jak ja). Czyli mój synek będzie ambitny i uparty jak mamusia, bo nic nie zapowiada ze dzis urodzę.
O już koziorożec! Nastawiałam się na strzelca ale cóż począć ;-)

:-)

powiem ci ze mnie tez juz to po malu wkurza ... a najbardziej mnie rozbraja perspektywa tego pieprzonego lezenia po swietach w szpitalu bo naprawde nie licze ze zareaguje na oksy ...
narazie mi powiedziala ze ma 3400 !! a to deczko wiecej niz 2 dni wczesniej powiedzial moj gin !!
allitka czyli ja zakladam ze jesli nic wczesniej sie nei wydarzy to widzimy sie za tydzien na IP ??

Witajcie w końcu w domku jestem..:-):-):-)
jestem przeszczesliwa!!!:-):-):-):-)
troszke popatrzalam co sie zmienilo ale na nadrabianie przyjdzie czas... bo nie jestem w stanie zrobic tego w tej chwili zwlaszcza ze zaraz mala wstanie do karmienia.

tego to ja sie najbardziej boje.... wspomnienia koszmarne.. nastepnym razem CC bire. uzbieram sobie tyle kasy ile trzeba bedzie i juz wiecej nie chce rodzic SN!!!

ja tez bralam tylko fragmin, bo mialam D-dimery powyzej 5000 a norma jest <500
No a my dzisiaj bylismy na wizycie w poradni okulistycznej, jak wyjechalismy o 8 t wrocilismy o 12, ale chlopaki byli bardzo grzeczni, spią do tej pory. Pani dr badala im dno oka, badanie wyglada strasznie, rozszerzaja oczko takim metalowym dzidostwm i wsadzaja jakby takiego drutaaa brrrr, straszne, na szczescie wszytsko okej, ale za 5 tygdoni nastepna wizyta
dagmarja dostałam oxy a potem jeszcze mocniejsza dawke, w porodzie nie pomogła a bóle były nie do zniesienia, ale trza było bo akcja nie szła wogule, czasem to jest konieczne.