reklama

Grudzień 2011

reklama
hej, hej!!!

prawie_ podwojna_ mamusko, witaj na forum i pisz z nami dużo! trzymam kciuki, żebyś spokojnie wytrwała w dwupaczku jak najdłużej.

asko, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :) ja mojego M. już jakieś 2 miesiące temu przegoniłam spać pod ścianę, nie wyobrażam sobie jak teraz miałoby wyglądać moje wstawanie gdybym nie spałam od brzegu :D a i tak się nasapię, jak lokomotywa :D

inka, super, że już niedługo Cię wypiszą, jednak nie ma jak w domu! :)

kasia2011, śliczną córeczkę chowasz w brzuszku :tak:

Freiya, jak moja mama pierwszy raz rodziła, to od odejścia wód do mojego pojawienia się na świecie minęło ok 30 minut :szok: a wcześniej nie czuła jakichś specjalnie bolesnych skurczy, niby fajnie, bo szybko, ale biedaczka popękała, że hej. jak rodziła później moją siostrę, to tak samo ekspresowo! i boję się, że u mnie może być podobna akcja...

ja dziś mam nieprzeciętnie marudny dzień, tragedia :baffled: przy śniadaniu maluszek tak nisko i boleśnie się rozpychał, że się popłakałam.

trzymajcie się laseczki, miłego dnia!!

Dzień dobry kobietki :-)

Moja noc była straszna poszłam spać o 22 przebudziłam się o 1 i nie spałam chyba do 3 potem przysnęłam to się obudziłam o 4 jak M wstawał do pracy i znowu męczyłam się z uśnięciem.
U mnie wstawanie z łóżka w nocy to koszmar nie mogę się zwlec bo śpię od ściany ale pomalutku jakoś wstaje a potem siedzę przez chwilkę na łóżku i dopiero się podnoszę bo inaczej mam jakieś zawroty głowy.
Uciekam pakować wory na jutrzejszą przeprowadzkę.

Miłego dnia Mamusie :-)

Ja już spakowałam torby tylko wyszło mi tego jakoś strasznie dużo bo 2 takie torby treningowe jedna dla mnie druga dla Syneczka a do tego jeszcze muszę naszykować reklamówkę z ciuchami na wyjście dla mnie więc troszkę tego będzie ale wole mieć więcej niż ma mi czegoś zabraknąć, a zastanawiam się czy dopakować do torby nożyczki do paznokci dla Małego.
Już się nie mogę doczekać tego dnia kiedy się Malutki urodzi, a każdy mi powtarza że chłopaki zawsze tydzień po terminie (tak mnie "pocieszają").

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry