reklama

Grudzień 2011

niby lozko stoi przy oknie... :rofl2: ale chyba nie mam wystarczająco długich pletw :laugh2:

Zmykam w miasto, musze zwolnienie zawiezc, odwiedzic siostre, kupic zapalki...

reklama
Cześć Baby moje! :rofl2:

Dopiero wstałam, dacie wiarę? :szok: Miałam pobudkę o 5:30 na siusiu, a tak to ciągiem od 24:00 sobie spałam smacznie :tak: A że w UK godzina "do tyłu", to w sumie wyszło 10,5 godziny snu ;-)

Chciałabym powiedzieć, że przede wszystkim jesteście NIEMOŻLIWE :no::-D Spokojnie pije kawę, czytaj co u Was, jak doszłam do zbierania zapałek to myślałam, że się zaksztuszę :eek::-) Wariaty! :-D

Rojku co do zapałek, to jakbyś nie znalazła ich dostatecznie dużo, ja słyszałam jeszcze o wersji z płatkami owsianymi. Polega dokładnie na tym samym ;-)

Inka
gratulacje, że już do domciu zmykasz :-) Pisz do nas po powrocie.
Dagne ale będziesz miała teraz odpoczynku od uczelni! :-) Gratki!
mamaOskarka ma się rozumieć, że Nicole wódkę dla siebie, a dla Mamusi chałwę?... ;-) :-p Ach, ta nasza młodzież...

My wczoraj też poszaleliśmy z białą armią... I normalnie załapałam chyba doła jakiegoś... :sorry::zawstydzona/y:

Przywiozła i wódkę i wino i chałwę:-) Wódka nie wiem dla kogo bo mnie nie wolno a i zresztą tak bym się bała pić tych Ruskich atomów:-D Powiedziała, że wódka z wyższej półki u nich a zapłaciła za nią 180 rubli, czyli jakieś 20 zł.:-)

No ale chałwa naprawdę rewelacja!! co prawda w kolorze przypomina brudną szmatę (dosłownie) ale naprawdę niebo w gębie:tak:

Asieńka jak się człek zasapie i namęczy w tej walce, nic dziwnego, że pada jak kawka na polu bitwy i musi odespać :-D

mamaOskarka chętnie bym Ci tej chałwy trochę skubnęła, ostatnio miałam taką ochotę niesamowitą a tutaj guzik - szukaj w środku nocy chałwy dla ciężarnej :sorry:

Sergi, kurcze, Ty też już uskuteczniasz biała armię? ja się jeszcze troszkę boję, że może za wczesnie, ale czuję, że mały siedzi jeszcze w miarę wysoko, jedynie od czasu do czasu niemiłosiernie napiera mi na dolne partie :)
zobaczę co gin powie w środę i najwyżej zaczniemy działać :tak: z jednej strony boję się za wczesnie rozpakować, ale najśmieszniej będzie, jak minie termin, a Kuba będzie nadal wygodnie siedział w swojej kawalerce all inclusive..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry