reklama

Grudzień 2011

reklama
nię mogę z was dzisiaj chwilę mnie tu nie ma i nadrobić tylko przyszłam a tu kolejne 2 strony zauważyłam że ostatnio i humory nam dopisują :-D:-D:-D sergi ty coś tam o dołku piszesz ale niby z czego ma wynikać dziś powtórka z rozrywki na drugą nogę:-D a z tymi zapałkami płatkami i 2w1 to naprawdę nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu to rojku nas tu zaraża bujaniem dziś wszystkie męczyć mężów będziemy:-D:-D

Wróciłam z zakupów.. Królik zadowolony, dostał swoje sianko i wcina, ja sobie zjadłam bułkę pełnoziarnistą z szynką serem i pomidorkiem, a pożniej poprawiłam czekoladową kaszką :-D Wreszcie kupiłam kosmetyki dla młodego i wdziałam jeszcze pare fajnych rzeczy, ale dziś muszę przemyśleć ich zakup, najwyżej jutro pojadę znowu.

Asienka, coś mi w powietrzu pachnie śniegiem.. Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale zawsze tak mam.. :baffled:

kota, też mam w środę wizyte, na 16:15. Już się nie mogę doczekać.

Asienka problem jest trochę bardziej złożony ale nie będę tutaj w szczegóły wnikać ;-) :-p

Dobra, to teraz wymianka - ja muszę do sklepu zmykać. Koleżanka ma być u mnie za pół godziny, lecę do spożywczaka po jakieś ciastka :-)

Sergi Waffle Maker - Poundstretcher ;-) szybsze niz poczta heh ale serio fajna sprawa a gofry tak jak nalesniki robie tylko mniej mleka dodaje zeby ciasto gestsze bylo. Jakby mi sie tylko chcialo dupsk...z kanapy ruszyc to moze i bym wyslala poczta ale nawet z siku zwlekam :-D w zeszlym tygodniu mialam w sumie byc w Coventry (Westwood) z pracy ale za bardzo sie balam jechac tak daleko od domu bez mej torby i szpitala, ktory znam ;-)

Wróciłam :) ale koło 3 zmykam znowu :) na małe zakupy (mężowi brakło dybli (?)) i szkołę rodzenia :) dziś przedostatnie zajęcia :)
O matko! temat libido itd, itp... :D nie piszcie o tym tyle, bo ja muszę wytrzymać do 37 tyg, a później niech się dzieje wola nieba :D a i zapisałam się dziś do położnej środowiskowej u mnie w gminie i wiecie co się okazało??? zna moją mamę doskonale i od razu super uśmiech na 105! że będziemy na telefon itd, że ładnie wyglądam i inne takie :)

A ja wlasnie jade na zakupy i pewnie jak wroce to znowu bede miala do czytania wiele stron, ostatnio bardzo duzo produkujecie dziewczyny i humorki tez dopisują, ale to dobrze :-)

Nastazja ja mam nadzieje ze snieg nie spadnie przynajmniej do mojego porodu, a to na 4 grudnia wiec mysle ze jest jakas szansa...:baffled: Nienawidzę zimy i sniegu :no:

Łysa będę musiała zakupić taką gofrownicę, bo bąblowi też się pewnie spodoba jak starsze będzie :-) I jeszcze parowar by się przydał, i jakiś malakser porządny... Ehh, zawsze coś ;-) A następnym razem kiedy będziesz miała w planach Coventry, daj znać :tak: Jak już się przeprowadzimy, jeden z pokoików będzie gościnny, więc zapraszam z Maluchami na weekend :tak: :-)

A wiecie, że jak już chętnie bym choinkę rozłożyła?... I to od dłuższego czasu tak za mną chodzi to... Jeśli się przeprowadzimy do tego czasu, to ubieram drzewko 6 grudnia Jeśli nie uda nam się tak szybko, to oczywiście dopiero po przeprowadzce...

Dagne ja mam jutro ostatnie zajęcia w SR :-) Będą o porodzie :tak: Także po jutrzejszych już przynajmniej w teorii powinnam być gotowa :tak:

Gabrysiątko od soboty kręgosłupem do pępka ułożone, jak w gotowości do porodu.... :szok: :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sergi, Słońce, niektóre z nas tak mają. To nie koniec świata, a wręcz całkiem typowy objaw. Daj sobie na luz. Zawsze jeszcze zostaje mycie podłóg i zbieranie zapałek ;))) Demonem seksu będziesz (ZNOWU!) jak dojdziesz do siebie ;)

Dziewczyny, uciekam na gimnastykę przy patelni. Mój M. miał fantazję i kupił puszkę cieciorki. A ja mam teraz kłopot, żeby mu z tego wyczarowac coś, co go rzuci na kolana ;)))) (a jak już tam będzie, niech pozbiera wszystkie zapałki, bo ja nie mam na to siły :p ;))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry