reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Inka moja kumpela robiła wszystkim aniołki z masy solnej z mezem i wyszlo to super, a drobiazgi ucieszyly bardziej niz kupione wartosciowe prezenty.
sergii ale to nic straconego kochana 19.11 dopiero sie zaczynie wiec mozesz dogonic agapa w razie czego;p;p No a Izi by sie niezmiernie ucieszyla z 2 bobaskow na ur. :)

reklama
dziewczyny póki co aniołki suszą się w piekarniku!! nie wiem co z tego wyjdzie bo robiłam pierwszy raz w życiu!!
chyba jakiś syndrom dziecka mi się włączył skoro mnie na takie zabawy wzięło!!:zawstydzona/y:
no ale to też sposób na samotne wieczory, gdy M w pracy a w tyg mam ich 4, więc może właśnie w tym roku prezenty świąteczne powstaną własnoręcznie?? drobne, bo drobne ale cóż, zawsze to coś! rodzinę mojego M mamy bardzo liczną a że w tym roku mam ważniejsze wydatki i może właśnie takie drobnostki im podarujemy??
uważam że pomysł super a pytałam czy ktoś podpowie z prezentami tylko ja nie wiem czy dała bym radę ale jak zobaczę twoje to możę się skuszę spróbować

Asko, lepiej nie... :-p Ja czekam do 21-go co najmniej, żeby się strzelec urodził ;-)

Mła no jasne, że chcę ciekawość rozbudzić :cool2:

Inka ja też bardziej cenię sobie prezent własnoręczny z pomysłem, niż kupny :-) A pomysłów na takie prezenty jest cała masa :tak:

Dziewczyny napisalam do Agapy (nie wrzucilam na sygnale) bo narazie nic sie nie dzieje.
Napisalam jej jak sie czuje i jak skurcze
Napisala :

"Skurcze mam cały czas czesto i bolesne.Ale mój o pow.Że poza tym nic sie nie dzieje wiec czekamy"
Ma napisac sms jak bedzie sie cos dzialo..wiec tak jak pisze czekamy:tak:

Kochana, chcesz spotkać upartego i to upartego po cichu, ale po grób? Poznaj KOZIOROŻCA! :) Spora część naszych dzieciaczków grudniowych ma szansę na ten trudny znak ;)

Moja mama i ja jesteśmy obie barany, mój brat jest strzelec. NIGDY nie było z nim problemów, zawsze z mamą sie świetnie dogadywał i dogaduje, ma fajny charakter, uparty, ale mądry z niego chłopak. I mam nadzieję, że jako mama-baranica też nie będę miała problemów większych z Dzieckiem - strzelcem ;-)

Sergi, pisząc o swoim bracie, to tak, jakbyś pisała o moim - też strzelcu :) Jest trudny, ale ja się z nim dogaduję doskonale :)

reklama
Do góry