reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Kota, w głowie mi się nie mieści, że M. rzucił Ci takim hasłem :/ Przecież tak naprawdę chodzi o Kubę! Ci faceci nic nie rozumieją.... Chyba musisz sobie fundnąć profesjonalną sesję. Po wyczynach Inki, Sergi i MamyOskarka, widzę że to najlepsze rozwiązanie :) Jeszcze Asko miała w planach o ile pamiętam...

A pozostałe koleżanki - Papayka, Phelania - jak to się stało, że fotki są, a my ich nie widziałyśmy??? :)

Agapo, ja Cię rozgrzeszam... Czy w zamian możesz mi wybaczyć? :)
Rozgrzeszona :-D

Hej hej z rana..
Melduję się jako pierwsza..W dwupaku oczywiście;-):-D
Tak, jak już pisałam, dzisiaj jedziemy do moich rodziców na cały dzień, więc nie będę za bardzo wchodziła na neta..Odezwę się w miarę możliwości, a na bank to wieczorem:tak:
Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę:-)
Miłego dnia, buziaki
Kciuki zaciśnięte.

Widzę że jest nas kilka czuwających. Ja nie śpię od 2.00 czy tam 2.30 już nawet nie pamiętam. Przesrana ta noc i dzień będzie taki sam, bo przecież nie odeśpię.
Ja też mam dziś wizytę, a potem od razu od gina jedziemy do W-wy z Majką do ortopedy na 19.00:szok: Wrócimy późno więc pewnie będę padnięta jak niewiem co. Aha proszę się o mnie nie martwić, ale będę bez lapka i nie wiem czy jak wrócimy będzie mi sie chciało go odpalać.

reklama
izu dzięki za błogosławieństwo ;P

Wczoraj cały dzień byłam u siostry, a jak wróciłam to od 20 do 25 robiłam choinki i stroiki... A o 3 obudził mnie taki skurcz, ale jakiś długi, potem były mniejsze nieregularne, ale postanowiłam je przespać jak już osłabły. Teraz co jakiś czas tez mam, ale też są nieregularne i nie narastające, więc zbieram się pod prysznic i lecę na badania - dziś na szczęście nie zapomniałam sobie.
Wczoraj odwiedziłam szkołę ze zwolnieniem i baby jak mnie zobaczyły to stwierdziły, że brzuch już bardzo nisko i że wyglądam tak jakby mi niewiele zostało (z jednej strony ładne mi to komplementy, a z drugiej może "czarownice" coś przepowiedzą ;P )

Dopiero dziś rano nadrobiłam Was kochane. A no i dziś na KTG jadę, więc a nóż widelec w końcu jakieś wieści zwiastujące rychłe nadejście Anieli będę mieć :)

dzień dobry :-)
i ja się melduję nadal 2w1 ale u mnie to norma, bo czasu jeszcze sporo!!
jem właśnie śniadanko i zmykam na uczelnie, na szczęście odwołali mi jedne zajęcia i mam tylko do 11!!

miłego dnia

Co za noc.. :baffled: Ja chyba oszaleje.. Nie mam już siły. Brzuch cały czas jak skała, budziłam się ciągle próbując znalezc pozycję ale nic z tego. :no: teraz zrobiłam sobie herbaty, leże jeszze bo mi zimno..

Maxwell, Agapa, Rojku- oczywiście trzymam kciuki :tak:

Dzień dobry brzuchatki :-)
Widzę że żadna dzisiaj w nocy nie poszalała, postarajcie się bo wepchnę się przed Was i dopiero będzie ;-);-)Nie tam żebym się jakos specjalnie spieszyła;-):-D
Trzymam kciuki za wizyty. Ja tez dzisiaj na 11. Bardzo się stresuje czy z wszystko ok. Mam nadzieję że szyja trzyma...
Miłego dnia odezwę się poźniej:-)

Oj ja dzisiaj nie śpię od 5.30. Zjadłam na śniadanie jogurt truskawkowy i nie wiem co ze sobą dzisiaj zrobić. Nie chcę się przemęczać, bo powinnam leżeć w łóżku, ale mam jakieś ADHD, bo wyleżeć nie mogę i cały czas szukam sobie zajęcia.

Za wszystkie mamuśki, które maja dzisiaj wizyty trzymam kciuki ;-)

Teraz skurczy brak, to mnie tak zaczeły boleć pachwiny że hej.. Dziewczyny skąd brać później siły na poród, jak my wszystkie takie wymęczone? Ide pod prysznic, później z M. pozałatwiać jakieś sprawy. Więc zostawiam Was same na trochę, przynajmniej nie będe wam narzekać.. ;-) Ale wrócę :-p

Venus, trzymam kciuki, oczywiscie daj znać co tam po wizycie :tak:

Maxwell, Agapa, Rojku, Venus - dla Was kciuki! Czekamy na dobre wieści :)

Inka, współczuję. Ty tak do porodu będziesz do tej szkoły chodzić?????

Łysa, no i jak rano? Lepiej?

2701, lepiej nie przeginaj! No chyba, że podoba Ci się w szpitalu i chciałabyś jeszcze parę dni poleżeć... ;)

reklama
Dagne i MamaOskarka przycisnęły mnie swoimi metodami (nazwałabym to metodą "na czarownicę") :) Obecnie jestem na etapie - połowa rzeczy leży w walizeczce, a druga obok (i nie pytaj, dlaczego nie wpakuję już wszystkiego, bo nie wiem :eek:)

Do góry