reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

No i moje przeczucia sie potwierdzily stracilam mojego aniolka wczoraj na wizycie lekarz nie zobaczyl juz bijacego serduszka jak wczesniej i dzidzius obumarl 3 tyg temu powinien miec 11 tyg a zasnął w 8 tyg.Tak strasznie mi z tym zle a najgorsza jest swiadomosc ze jeszce musze chodzic 2 tyg a potem dopiero szpital.Trzymajcie sie dziewczyny i zycze wszystkim duzo zdrówka.

wiem, że to niewiele, takie współczucie wirtualne, ale naprawdę bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, aż mi się płakać chce...trzymam za Ciebie kciuki, żeby szybko minął ból!

serggevna - kurde naprawdę, zero wyczucia ze strony pracodawcy...totalne dupki!

reklama
Rany dziewczyny ale Wam współczuje i się bać zaczęłam:( I Dzidkę i o stołek w pracy ;/
Rany chyba nie wytrzymam do tego USG do 26go i zrobie wczesniej. :(

aspirynkaa przykro mi bardzo :-(Nic nie pokazywało u ciebie, że coś jest nie tak, trzymaj się...

sergeevna kurcze no, przykro mi. Na twoją niekorzyść jest to, że pracowałaś przez agencję, więc jesteś po prostu pracownikiem agencji a firma tylko wynajmowała pracownika. Dobrze, że masz kontakt z prawnikiem, może uda Wam się coś wskórać. Trzymam kciuki... Ale nawet jak nic nie wywalczysz to chyba i tak należy ci się jakieś macierzyńskie od państwa, bo i tak przepracowałaś ileś czasu. Dowiedz się wszystkiego bo sama jestem ciekawa, a swoją drogą ten pracodawca to dupek...

Aspirynko, aż się rozryczałam jak przeczytałam twojego posta :sad: Bardzo mi przykro kochana, tule mocno..
Co za piątek trzynastego maja..:eek: Sergie, co za chamy.. Brak słów.. Jedno co wiem w takiej sytuacji, jeśli zredukowali etat, to znaczy, że przez następne trzymiesiące nie mogą tego etatu reaktywować. Trzymaj rękę na pulsie, na pewno masz w pracy koleżanki, które Ci dadzą znać jeśli zatrudnią kogoś na Twoje miejsce (nawet na inną zmianę). A wtedy to będzie dowód na dyskryminacje. Współczuję Ci bardzo; a wydawało się, że to firma z profesjonalnym podejściem. Na pocieszenie dodam, że niestety ale też muszę się nastawić bojowo. Pracuję w warunkach strasznego zapylenia ale nie mogę nasić maski anty-kurzowej bo robi mi się w niej słabo. A z tego co gada szefowa to oni mnie przeniosą dopiero jak wezmą kogoś nowego, a to bedzie trwało z 5 miesięcy! Nie pozwolę truć swojej Dzidzi, bo im coś jest nie na rękę. Już się skontaktowałam z tutejsza instytucją od BHP, zobaczymy co mi odpowiedzą.
Kota, miło czytać że przestałaś się forsować :) Korzystaj i lajtuj się jak możesz póki jest na to wymówka :tak:
Pozdrawiam Dziewczynki

Hej dziewczyny!
co prawda zadna nie zauwazyla do tej pory, ze probowalam sie dolaczyc.... ale postanowilam sie nie poddawac....
Wspolczuje aspirynko, bo wiem co to znaczy (stracilam ciaze w 22 tyg).....

Cześć Papayka!
Szczerze przyznam że czasem brak mi czasu na czytanie wszystkich wpisów jak dłużej nie zaglądam i musiałam Twój przeoczyć. W każdym razie witam Cię serdecznie:)

Dzieki dziewczyny!
jestem w 7 tyg. termin 31.12 lub 01.01;) Mam 34 wiosny....:))) to moja druga ciaza, pierwsza niestety nie powiodla sie:(((

reklama
Do góry