VENUS trzymam za was kciuki by wszystkie problemy wam się szybko rozwiązały, oby do wiosny, nasze dzieci będą większe i problemów mniej a i Tobie może wkrótce się uda gdzieś wyjść.
FIRANKA nie przejmuj się teściem, my mieliśmy taką sytuację na ślubie, od mojego K nikt nie chciał przyjechać, w końcu jak moja mama im dogadała to przyjechał brat z siostrą i ze swoimi partnerami oraz wuj, ojciec dupy nie ruszył na ślub syna, nawet nie zadzwonił do niego w tym dniu, widziałam, że mu smutno tym bardziej, że matka jego nie żyje, chrzestni go też olali, ach szkoda gadać, on ma nieodpowiedzialną rodzinę. Dlatego na chrzest ich nie prosimy bo wiemy, że i tak nie przyjadą. A chrzestni u Amelki to mój kuzyn i moja przyjaciółka a teraz u Kacperka drugi mój kuzyn i moja młodsza siostra, także wszyscy z mojej strony.
Tak MILVA dobrze zauważyłaś rodzice małej Madzi poszli do kina się odstresować po niby porwaniu.
MAXXEL mój mały żadko dostaje bebilon pepti bo tylko jak gdzieś pojadę to mu babcia daje, ale bączki to takie smierdzące puszcza, że szok, ja go trzymam to aż mnie skręca ze smrodku.
KOTA jak po chrzcie???
MIMOZAMI udanej imprezki, daj znać jak po. Kurczę ja mam chrzest za 3 tygodnie i moja mama strasznie przeżywa to, że tak zimno jest. A u nas kościół wielki i nie ogrzewany.
KOTA doczytałam, że chrzest udany i mały grzeczny, Super.
ANKUBATOR współczuję teściowej terrorystki, Qźwa z tym kapuśniaczkiem to dowaliła, uśmiałam się. Co za kobieta
FIRANKA przeczytałam o tym zgwałconym dziecku, nie mogę co to się dzieje na tym świecie, Qrwa to potwory a nie ludzie, nie mogę o tych wszystkich sprawach już myśleć bo mnie serce boli.
Na jakiej platformie cyfrowej masz eskę tv i na jakim kanale???\
Uciekłam na kompa do siostry bo u mnie się filmiki nie ładują. Masakra to był chłopiec, co za zwyrodnialec z tego ojca.
ASKO udanej podróży,
Mój Mały wczoraj zasnął przed 21, obudził się po 23 a potem to już co godzinkę ach niewyspana jestem. Moja Melcia dziś Króla Lwa na necie oglądała, zostawiłam ją u siosty w pokoju z bajką i za chwilę słyszę straszny płacz wręcz szloch, pobiegłam a ona zapłakana bo na filmie tata małego lewka nie żyje, aż w szoku byłam jak się wzruszyła moja dziewczynka. A chłopanio już dziś 2 miesiące ma. Leci ten czas.