reklama

Grudzień 2011

Oj te teściowe potrafią napsuc krwi! Dobrze ze moja przyszła teściowa nie udziela mi żadnych dobrych rad i w sumie tez nigdy się nie wtrąca ale może dlatego ze zna mnie i wie ze ja sobie bym na coś takiego nie pozwoliła bo zbyt pyskata i szczera jestem i co mysle to mówię!!

Kota super zdjęcia!gratulacje dla Kubusia za to ze taki dzielny był!

No a jutro czeka nas rodzinny zlot więc upieklam rolade tylko nie mam jak jej skończyć bo z raczek nie schodzi!
Oby dzis poszedł wcześniej spać No do 2 to chyba padne!

reklama
Kota no to po chszcinach, fajnie że już macie to za sobą:tak: Ja właśnie się zastanawiam nad marcem bo pierwszy termin to miał byś w święta ale nie będę chyba czekać aż tak długo też chciałabym mieć to już za sobą
Mimozami trzymamy kciuki
Ankubator trzymaj się dzielnie kochana teściowa potrafi wkur...:no:

Firanka, nasz mały też lubi patrzeć na tv, na poczatku mu nie chciałam pozwalać, bo się bałam, że sobie oczka zepsuje, ale pediatra powiedziała, że spoko, dla niego to bodżcowe, bo zmieniają się kolory i że ok godzinki dziennie można mu spokojnie pozwalać na takie "oglądanie" :)

mój Michaś też lubi TV oglądać ale jak wszystko szybko mu się nudzi i zaczyna marudzić;p ale ostanio dał rade i obejrzeliśmy cały odcinek pierwszej miłości hehe może stwierdził że ciekawy odcinek:D

Kota a jakie programy Kubulek lubi? Krzysiaczek tak jak pisałam eske tv i viva:-D najlepiej jak jeszcze lecą jakieś hity na czasie itp,ale w sumie Krzyś jak byłam w ciąży to w brzuszku słuchał takiej muzyki,w końcu w 8 miesiącu poszłam sobie z kumpelami na dyskotekę:-D

Asienka no na pewno był ciekawy skoro obejrzał cały ;-) ciekawe czy w poniedziałek Krzyś pozwoli mi obejrzeć Na Wspólnej;-)

Firanka, u nas najczęściej leci tvn24, trace urban z muzyką i tvn :)
ostatnio nawet House'a z nami obejrzał i nie marudził, bo podobnie, jak u Asienki, mały szybko się nudzi.

Kota moje maluchy nie lubią tvn24,jak oglądałam reporrtaże o Madzi to Nicole dostawała spazmy i płakała,że boi się dzidziusia i w ogóle:eek:

Asienka Krzys lubi patrzec i lezy w bujaku,ale nie moge wyjsc z pokoju jak nie spi na dluzej niz minute...chyba,ze biore go ze soba...

widziałyście ten filmik który link wrzuciłam:-(?

widziałyście ten filmik który link wrzuciłam:-(?
firanka właśnie to obejrzałam i żałuję, bo nie mogę dojść do siebie po tym. jakoś teraz jest straszna nagonka na takie tematy i wszędzie w mediach się słucha i czyta o kolejnych bestialskich morderstwach...
i pomyśleć, że taka szuja będzie teraz za nasze pieniądze żreć w więzieniu!!!
dokąd ten świat zmierza?? :-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Inka ja nie wiem kurde powinni przywrócić karę śmierci. Jedno co mnie pociesza to to,że klawisze są bardzo wporządku jeśli chodzi o dzieciobójców,pedofilii i gwałcicieli...że tak się wyrażę nie widzą,gdy inni więźniowie sami wykonują "egzekucję"...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry