reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć Mamuśki,

Dziewczyny, Serg, A_gala, trzymam MOCNO kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty! Nie mogę się doczekać Waszych opisów :-)

Agunia1985, super, że wszystko ok z maluszkiem. Dbaj o siebie i o swoje nerki, życzę zdrówka!

Ja dziś się do niczego nie nadaję, okropnie mi się nic nie chce... eh, oby do 15tej i do domu.

Kota dziękuję :-) A lenistwo to u mnie ostatnio wada nabyta i niestety - stale rozwijająca się :sorry: :laugh2:
Niunia a powiem szczerze, że jestem bardzo podekscytowana :tak: No i trochę mnie przeraża te 6 szklanek wody, które muszę zacząć pić tak po 11:00... :szok: I z pełnym pęcherzem... :zawstydzona/y:

Miłego dnia dziewczyny!!!!
Coś nam się pogoda knoci..
Powodzenia na dzisiejszych wizytach proszę ładne foteczki dzieciątek przynieść:)
Ja wczoraj wieczorem napisałam do lekarki żeby mi przyśpieszyła wizytę, bo tak bezsensu wyszlo ze zaraz po zwykłej mam prenatalne badania, a przynajmniej teraz będę spokojniejsza, zreszta zalecone badania już zrobiłam więć nic nei stoi na przeszkodzie. Ale lekarka jeszczze nei odpisała buuu, zapracowana kobieta:).

Jeśli chodzi o samopoczucie to moje jest póki co rewelacja!! mój synuś spał dziś do 9 (dziwne zwykle do 7) no ale zasnął później przez wczorajsze wrażenia więc wykorzystałam sytuacje i spałam z nim. tO JEST PLUS NIE CHODZENIA AKTUALNIE DO PRACY:).

BUZIAKI I SPOKOJNEGO I MIŁEGO DNIA KOCHANE:)

Hej kobietki :)
Dziewczyny wybierające się do ginka- trzymam kciukasy :) &&&
Obudziłam się dziś z dobrym humorem, ale jak już to bywa ostatnio- lenię się jeszcze w łóżku :) mam zamiar przelecieć się po sklepach w poszukiwaniu sukienki na lato :) i z myślą o środowej wizycie u gina :) jakoś tak lepiej się czuje jak mam coś dłuższego niż koszulka hehe :)

Hej kobietki :)
Dziewczyny wybierające się do ginka- trzymam kciukasy :) &&&
Obudziłam się dziś z dobrym humorem, ale jak już to bywa ostatnio- lenię się jeszcze w łóżku :) mam zamiar przelecieć się po sklepach w poszukiwaniu sukienki na lato :) i z myślą o środowej wizycie u gina :) jakoś tak lepiej się czuje jak mam coś dłuższego niż koszulka hehe :)

powodzenia na zakupach :-)
wiesz i ja zasuwam w długich tunikach do gina ..hmmm sama nie wiem czego tak mam ale jakoś bardziej mi komfortowo...nie lubię ganiać z goła pupą :zawstydzona/y:hihih :-D

Witam mamuśki,

trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty :) &&&&&

Mam pytanko: czy Wy też macie problem ze spaniem? Ja wczoraj w nocy budziłam się kilka razy, tak poprostu, bez sensu, a dzisiaj obudziłam się o 4:30!!!!!! i już od tamtej pory nie śpię!!!! Zasypianie też się robi coraz trudniejsze, bo do tej pory (ja chudzina) poprostu sobie leżałam na boku, a teraz na boku leży też mój brzuch :)))) malutki jeszcze wprawdzie, ale uczucie jakieś takie dziwne. Zaczęłam czytać w necie i wyczytałam (chyba nawet na bb), że właśnie drugi trymestr to problem ze spaniem, ale żeby tak od razu!!! Jeszcze pierwszego nie skończyłam na dobre, a tu już takie rzeczy...

reklama
Becia- też tak mam :) problem z zasypianiem- ale bydzę się jak mam pełny pęcherz i lecę do wc, a potem znowu chwile leże zanim zasnę. Co do brzuszka- to też mam takie dziwne wrażenie, że ma w tym jakąś rolę, ale wkładam między kolana poduszkę jasiek jak śpię na boku i jakoś lepiej zasypiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry