Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witch-czekamy na foto ,
opieke ponadpodstawowa mam. Dopiero za miesiac mam USG takie kolejeki
chyba wysyp cieżarówek
moze juz bedzie wiadomo jakiej płci jest kluseczka:-)Powiedzcie mi kochane jesli ciaza rozwija sie prawidłowo to co ile trzeba chodzic na USG czy raz w miesiecu to nie za mało?

Witajcie kochane:-)
Widze ze same dobre wiadomosci gratuluje mamuski pieknych i dorodnych KluseczekWitch-czekamy na foto ,
i oczywiscie relacji na temat maluszków:-)
asko_ - kochana jesli chodzi o Medicover to indywidualnie płace ,bo niestety moja firma jest w likwidacji i nie mam socjalnego (przyjemnosc mnie kosztuje 165zł) no ale prawie wszystko mam w cenie :-)oprócz "bajerów"opieke ponadpodstawowa mam. Dopiero za miesiac mam USG takie kolejeki
chyba wysyp cieżarówek
moze juz bedzie wiadomo jakiej płci jest kluseczka:-)
A tak ogólnie strasznie goraco ,pewnie znów bedzie burza:-( a dzieki Bogu jestem w pracy i jest Klima:-)Nie było mnie przez dwa dni poniewaz robimy z M remont w domku i jak tylko mam wolne od pracy to sie biore za sprzatanie ,moze to i dobrze :-)troche ruchu nie zaszkodzi.
Powiedzcie mi kochane jesli ciaza rozwija sie prawidłowo to co ile trzeba chodzic na USG czy raz w miesiecu to nie za mało?