kota-behemota
Q & H team
ANKARIANNA, super, gratuluję chłopaka! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ankarianna - hehe, super wiadomość!!!No i super, że wszystko ok:-)..a jak Ci wychodziło wg tabelki - tak z ciekawości?;-)
!!
BECIA84 też mam problemy ze spaniem ale tylko nocnymostatnio np wstawałam o 5 - nio tragedia, dwa dni temu obudziłam sie o 2 w nocy i nie mogłam zasnąc do 4 , w moim odczuciu to jest jakby przygotowywanie się do snu czujkowo-przerywanego hihihi jak juz dzidzia bedzie na świecie
a jeśli chodzi o wiztyty u ginka to na ostatniej jak leżałam na samolocie to przypomniałam sobie sytuacje z wątku o smiesznych wpadkach u ginekologa , gdzie dziewczyna zamiast dezodorantem intymnym popsikała się brokatem na swoja szanowna, nie musze chyba pisać co miałam na twarzy z moja wybraźniąot taka odskocznia
wogóle polecam ten wątek gdzieś na bb , ja płakałam jak go czytałam naprawdę wielkimi jak grochy łzami ze śmiechu, jak znajde to wkleje linka

Ma już 5,6cm! Wg usg to 12 tydzień i 1 dzień, więc szybciej niż mam na suwaczkach (zaraz będę zmienić ;-) ). Termin porodu wyznaczony szybciej, na 14 grudnia
Przezierność karkowa 1,1mm więc SUPER
Serduszko bije mocno i Dzidziuś jest silny! Jak babeczka zaczęła podglądać głowicą do usg, to tak fajnie "spanikowało" Dziecię i zaczęło wierzgać nóżkami i rączkami
Później już tylko ssało kciuk a no i z profilu wygląda na to, że ma nosek po Tatusiu ;-)
Ja też wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie białe spodnie ciążowe, bluzkę i cycnik (czyt. biustonoszNo to fajnie że wszystko dobrze.
Ja wczoraj padłam spać po 21 po rozmowach z kibelkiem - znowu mnie męczą mdłości.
Najgorsze są zapachy, wszystko wyczuwam nawet z odległosci.
Chciałam sobie wczoraj kupić spodnie ciążowe, bo moje wszystkie już odpinam, bo mnie gniotą i byłam w H&M ale te modele jakieś takie wąskie w udach - przecież trochę mi przybędzie i nie wejde w te spodnie![]()
). Spodnie mi się podobają, ale nie chciałam białych. No ale niestety na moją doopę nie było rozmiaru