• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

reklama
Ankarianna no to gratuluję!!!!

Będziesz miałą parkę fajnie, mam nadzieję że mi też się uda mieć takową:).

Mi właśnie lekarka potwierdziła mailem zmianę terminu wizyty tak więc już 8 czerwca zobacze moje maleństwo.
Mam nadzieję że wszystko ok, chociaż na poznanie płci to jeszcze troszkę za wcześnie będzie, ale to nic:).

No właśnie ciekawe ciekawe też czekam na wieści od niej.
Ale tymczasem łóżko wzywa nieubłaganie, więc życzę Wam słodkich snów:*

Ale super wiadomosci tak na lepszy sen:tak:Ankarianna - niesamowite ze juz wiesz jakiej plci bedzie twoja kluseczka:-)gratuluje
Mnie :-)tez już sen wzywa do łożeczka Mamuski kolorowych snów i do juterka:-)

BECIA84 też mam problemy ze spaniem ale tylko nocnym :) ostatnio np wstawałam o 5 - nio tragedia, dwa dni temu obudziłam sie o 2 w nocy i nie mogłam zasnąc do 4 , w moim odczuciu to jest jakby przygotowywanie się do snu czujkowo-przerywanego hihihi jak juz dzidzia bedzie na świecie

a jeśli chodzi o wiztyty u ginka to na ostatniej jak leżałam na samolocie to przypomniałam sobie sytuacje z wątku o smiesznych wpadkach u ginekologa , gdzie dziewczyna zamiast dezodorantem intymnym popsikała się brokatem na swoja szanowna, nie musze chyba pisać co miałam na twarzy z moja wybraźnią :-D ot taka odskocznia

wogóle polecam ten wątek gdzieś na bb , ja płakałam jak go czytałam naprawdę wielkimi jak grochy łzami ze śmiechu, jak znajde to wkleje linka

No ja się też śmiałam jak nigdy, łzy mi leciały ciurkiem ze śmiechu :) skopiowałam historie i zawiozłam koleżnce, co w szpitalu leży w 8mym miesiący pisała, że zareagowała tak samo :) Historie są niesamowite. A propo samolotu była fajna historia, że babka na pierwsza wizyte w ciąży poszła, lekarz kazał wyjść na samolot, ona z podekscytowania zdjęła górę i siedziała na samolocie z cycami na wierzchu, a z dołem ubranym. Lekarz z konsternacją na twarzy zapytał tylko, czy to jej pierwsza wizyta hehe :)

Ja dziś miałam długi dzień i dopiero teraz Was nadrabiam. W szkole byłam od 8 do 17, a dzieciaki jakieś bardziej denerwujące niż zwykle.

Gratuluję udanych wizyt i przepięknych kosmitów na zdjęciach :)
I juz zasypiam na siedząco, więc nie będę sie za bardzo temu opierać. Dobrej nocy!

Hej Babeczki :-)
Późno, bo po wizycie pojechaliśmy do mamci mojej i jak zasnęłam na kanapie, to się obudziłam po 4 godzinach :szok:

Na usg wszystko ok :-) Berbeć nam duży rośnie :tak: Ma już 5,6cm! Wg usg to 12 tydzień i 1 dzień, więc szybciej niż mam na suwaczkach (zaraz będę zmienić ;-) ). Termin porodu wyznaczony szybciej, na 14 grudnia :tak: Przezierność karkowa 1,1mm więc SUPER :-D Serduszko bije mocno i Dzidziuś jest silny! Jak babeczka zaczęła podglądać głowicą do usg, to tak fajnie "spanikowało" Dziecię i zaczęło wierzgać nóżkami i rączkami :tak: Później już tylko ssało kciuk a no i z profilu wygląda na to, że ma nosek po Tatusiu ;-)

Mamy też oczywiście zdjęcie, ale jutro zrobię i Wam wstawię, ok? :-)

Ostatnia edycja:
No to fajnie że wszystko dobrze.
Ja wczoraj padłam spać po 21 po rozmowach z kibelkiem - znowu mnie męczą mdłości.
Najgorsze są zapachy, wszystko wyczuwam nawet z odległosci.
Chciałam sobie wczoraj kupić spodnie ciążowe, bo moje wszystkie już odpinam, bo mnie gniotą i byłam w H&M ale te modele jakieś takie wąskie w udach - przecież trochę mi przybędzie i nie wejde w te spodnie:sorry:

Dzien dobry!
od razu gratulacje - witch, a_gala i sergeevna - super, ze bobaski zdrowo rosna!:-) Tak trzymac!
U mnie sliczna pogoda, cipelutko, a i wiadomosci od rana z BB dobre, wiec ja tez sie usmiecham!:-)
Jakies plany na weekend? Mnie chodzi po glowie grill.... hmmm... zobaczymy....
Milego i spokojnego dnia!

reklama
Witam moje grudnióweczki.

No to fajnie że wszystko dobrze.
Ja wczoraj padłam spać po 21 po rozmowach z kibelkiem - znowu mnie męczą mdłości.
Najgorsze są zapachy, wszystko wyczuwam nawet z odległosci.
Chciałam sobie wczoraj kupić spodnie ciążowe, bo moje wszystkie już odpinam, bo mnie gniotą i byłam w H&M ale te modele jakieś takie wąskie w udach - przecież trochę mi przybędzie i nie wejde w te spodnie:sorry:
Ja też wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie białe spodnie ciążowe, bluzkę i cycnik (czyt. biustonosz:-D). Spodnie mi się podobają, ale nie chciałam białych. No ale niestety na moją doopę nie było rozmiaru:szok::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry