reklama

Grudzień 2011

Laski, ja też Wam mega zazdroszczę tego spotkania, mam nadzieję, że następne już niedługo i że damy radę z pozostałymi mamami dotrzeć, Rojku, Sosnowiczanka, MamoO..??!!

U nas kolejna noc z rzędu licha, Kubin płacze przez sen, miota się, śpi ogólnie bardzo niespokojnie. Dziś chciałam z nim pojechać do lekarza na kontrolne ważenie i przy okazji spytać o te nocne płacze, ale niestety nasza pediatra poszła na tygodniowy urlop i muszę czekać jeszcze tydzień..

reklama
Hej laski:-)
U nas też ciężka noc..Marta spała niespokojnie, często się budziła i ogólnie nie fajnie..jutro idziemy na szczepienie, to się zapytam pediatrę, co zrobić, żeby mi mleko ładniej piła (dziewczyny wczoraj widziały, jak mała "sączy" zamiast pić:baffled:)..
Najlepszego dla dzisiejszych 6-miesięczniaczków: Kacperka Klariss, Kubusia Koty , Fabianka Violett i Alanka Phelanii!!!

Dzien dobry
ja na szybko bo jadę zaraz na uczelnie!
Mlody wrócił z dziadkiem a czy zdrowy to się okaże bo po tylu godz na deszcze różnie może być :-(
zero logicznego tłumaczenia! ...
milego dnia

Edit: dotarłam na uczelnie więc jeszcze napisze.
Przede wszystkim najlepszego dla naszych polroczniakow :-)
Fajnie ze Wam się spotkanie udało. SzkOda ze z DŚ nie ma tylu dziewczyn!

Ostatnia edycja:
Inka to się udenerwowałaś, i jeszcze żadnego wyjaśnienia, mam nadzieję, że mały się nie przeziębił.

U nas od rana kiepska atmosfa, dziś M ma wolne i mieliśmy Emi trochę moim rodzicom podrzucić i miło sobie spędzić dzień ale od rana mnie tak wścieka że chyba się zabiorę razem z mamą, myśli że jak chodzi do pracy to tylko on jest zmęczony a ja przecież leniu****ę całymi dniami

hejka!
Najlepszego dla Solenizantow!
Freya, wczoraj wlasnie o takim meskim zachowaniu rozmawialam z kolezanka.... niestety prawie wszyscy faceci tak maja...
Asienka, ja tez poszlabym do lekarza, zawsze lepiej sprawdzic... Daj znac jak wam poszlo!
Sosnowiczanka, trzymam za was kciuki i mam nadzieje, ze bedzie dobrze!
Kupinosia, wy tez trzymajcie sie cieplutko i oby wszystko poszlo gladko!
Cos ostatnio nie ma wiesci od MamyO i Agi7602.....
Agapa, zdrowka dla was, trzymam kciuki!
Inka, dobrze, ze wrocili... ale opier.... to mu sie nalezal... wspolczuje nerwow....
Zazdroszcze spotkania....
U nas tez weekend pod znakiem meczow i klotni z m., o to aby troche mi pomogl przy Malym.... w koncu troche sie zreflektowal....
Milego dnia!

Kacper, Kubuś, Fabianek, Alanek sto lat kochani :*

U mnie wczoraj tez byla nerwowka bo ja tez wiecznie sama wszystko robie, troche moja wina bo zawsze uwazam, ze jak ja zrobie to bedzie lepiej ;-) Ale wczoraj tekst A. podniosl mi cisnienie i powiedzialam co nie co, zapytal sie czy ja chce zeby wywiesil mi 'moje' pranie....nosz kurde to czy ja chce to wiecie ale mowie a czy ty chcesz wywiesic pranie?! Cholerka no 95% to byly jego koszule co pracy, potem zapytalam sie co robi w domu, i malo tego bylo :-( Ale pogadalismy wieczorkiem i mam zrobic liste prac domowych i bedziemy odchaczac co jest zrobione zeby potem wszystko sie na weekend nie nawarstwialo, no fakt jest ze zamiast sprzatac woli spedzac czas razem z dzieciakami cos robiac, ale jak tak jeden weekend nie posprzatane potem kilka dni i ja juz nie jestem wstanie sama ogarnac :no: Ale musze powiedziec ze niestety angole sa tacy troche leniwi i zawsze ida na latwizne, A. powiedzial ze zatrudni sprzataczke :-D Ehhh no coz, kiepska ze mnie gospodyni skoro obca baba ma mi sprzatac w domu, przynajmniej ja to tak widze.

Wogole rowniez zazdroszcze spotkania :-( Nawet my z Sergi mamy spory kawalek do siebie wiec nie ma szans na spacer do parku :no: Ale ciesze sie ze wam sie udalo i milo spedzilyscie czas!

Moj babel nadal nocki ma wiercace sie, i wiecie co chyba mu dolna dwojka idzie bo ma dziaslo tam napuchniete, jezeli to ona to dziwnie mu te zeby ida, myslalam ze gorne jedynki beda nastepne :baffled:

Inka ja bym chyba latala po ulicach i ich szukala z policja heh, ale wspolczuje strachu i niewiadomej, oby malutki nie byl chory a dziadek zreflektowal swoje poczynania!

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry