reklama

Grudzień 2011

hej laseczki ja tak na szybko, bo u nas mlym totalny. Męzol stracil pracę i nic nowego zaczepić nei może więć jutro ja zaczynam, a chlopaki same w domu zostają...zobaczymy jak to będzie. pochwalę się tylko na szybko, że naszyn bliskim znajomym dzisiaj urodzil się synek:-D 5:-Dcm i 3,5 kg i tez będzie Mikołaj:baffled: gdzieś w głębi duszy miałam nadzieję, że zmienią ;p

zdrówka dla chorowitków

reklama
No, Alan juz spi. Ja za jakas godzinke tez sie poloze bo rano pospac tutaj nie dadzą...

Mła dziewiątka :shocked2:...? O matko, współczuje. Ja tez mam ósemke do wyrwania, no ale ze nie boli to zwlekam... Mimo ze wiem ze to błąd...

Ankubator,
powodzenia w pracy, a twoi panowie na pewno swietnie dadzą sobie rade. A gdzie bedziesz pracowac?
Tez Mikołaj powiadasz... Ja miałam taką fajną sytuacje kiedys... Bylam na początku ciąży, brzuch nawet widoczny. Spotkalam znajmą. Gadamy, pyta co będzie, to mówię ze syn, następne pytanie jak bedzie miał na imie?-Alan. Alan? Skrzywiła się jakby uslyszała ze dziecko będzie miało na imię co najmniej Żaba, no ale cóż, kazdy ma inny gust sobie pomyslalam nie kazdemu musi sie podobac. Jakis czas pózniej patrze, zdjęcie na naszej klasie- ona w ciąży. Minąło troszkę czasu-są zdjęcia dziecka. A pod nimi opis Alan, waga... cm... :confused:

Inka trzymam kciuki za czwartkowy i piątkowy egzamin, bedzie dobrze!

Inka, gratki za zdany egzamin, no i kciukasy za następne!!!
Ankubator, a gdzie będziesz pracowała?
Mła - dziewiątki???Nawet nie wiedziałam, że i takie mogą wyjść..:baffled::confused:

Mła muszę usunąć wszystkie ale czy na raz to nie wiem,bo widziałam jak puchnie buzia przy usuwaniu jednej a co dopiero 4. Poza tym dolne wciąż rosną i wiem ze to komplikuje sprawę!
Póki co czekam ale nie mogę zbyt długo...

My dzisiaj byliśmy na ważeniu i panie położne były zaskoczone że Maciuś tak ładnie siedzi i śmiały się że łapie się za palce moje i dźwiga się z pozycji siedzącej do stania kazały podawać witaminkę D i smarować krosteczki od ślinienia wazeliną i więcej nic nie robić.
Później jak M pozałatwiać sprawy u tłumacza a potem udało się iść na spacerek do parku i plac zabaw Maciulek był zachwycony huśtawką (zresztą widać na zdjęciach na zamkniętym bo wrzuciłam kilka) :-)
Teraz sobie siedzimy z kołdrą na podłodze Maciuś się rzuca tarza pełza i nie wiem jak dalej nazywać jego wyczyny :-D

Mojemu M się zebrało na kucharzenie i piecze placuszek karmelka no i standardowo mnie nie wpuścił do pieczenia bo on lubi.

Mla wspopczoje! Ja nie wiem po co ktoa wymyslil zeby ktore sie psuja...to tak jakby dac na kosci ktore gnija. Ja sama mialam usuwane 4 szostki I dwie siodemki pod narkoza a mialam tylko 12 lat...potem zmadrzalam I jakos dalam sie leczyc ale co zebow nie ma z tylu to nie ma, osemki za to mialy miejsce do popisu I poki co nie mam z nimi problemu.

Ankubator gratuluje pracy, teraz M bedzie mial porownanie jak to jest nic nie robic caly dzien :-D

Kupinosia super ze wszysko ladnie poszlo I Olka sie obudzila!

Inka powodzenia na egzaminach i gratki 4.5!

Maxwell widze po fotkach ze urlop udany, ja bez urlopu a mam ze 4 pralko do wstawienia...:-/

Agapa zdrowka dla twojego!

A moj dzis bidulek zasmarkany, oczka zaszklone ale jadl calkiem niezle I jak nie plakal to sie nawet usmiechal, oby szybko mu przeszlo Bo sie troszke meczy :-( dzis przeszlismy na mleko 3, tak jak zabcia kiedys pisala to Polska 2, pil tak samo, nie wybrzydzal. Patrzylam na sklad i te maja po prostu wiecej witaminy D, zelaza i wiecej omega 3. A tak to to samo, nawet tluszczu nie bylo wiecej. Jutro idziemy sie zwazyc wiec zobacze ile klocek wazy ;-)

Cos nie moze zasnac...ehhh zmykam, milej nocki!

reklama
Sosnowiczanka- Kasia śpi w bodziaku na krótki rękaw
Inka- gratuluję i życzę żeby te trudniejsze okazały sie dla Ciebie Pikusiem
Mła- współczuje, bolący ząb to koszmar. Też nie słyszałam o 9tce :szok:

Byłam u młodej w szpitalu. Nie chciała mnie wypuścić :-( ale M przysłał sms niedawno że już sie usypia. Mam nadzieje że w nocy nie zagorączkuje i jutro wyjdzie. Kasia już lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry