reklama

Grudzień 2011

Hej laski
wink2.gif

Nie miałam parę godzin neta, więc dopiero teraz
wink2.gif

Był o 9.00 pan dietetyk z dietką i moimi "wynikami"..ech, na razie nie za ciekawie, ale trzeba sie wziąć za siebie
wink2.gif

Sosnowiczanka, co za masakra z tym cewnikiem..biedny Alanek:-(:-(
Kota - normalnie nie mam pytań, co do rodziców tej dziewczynki..ucałuj Kubinka ode mnie..
Asieńka - współczuję..co za jazdy ma ten Twój:szok::szok::-(
Venus, tulę..
Żabcia, oby ból minął..no i super, że zakupki się udały;-)
Kupinosia, kciuki mocno zaciśnięte za Oleńkę!!
Kasia, a jak Agatka?

reklama
Kupinosia oj nie zazdroszczę tych nerwów naprawdę rozumiem, ale aby Olcia szybciuto dochodziła do siebie, a Kasi zdrówka ściskm was cieplutko
kota rozumiem cie doskonale ja w takich sytuacjach mam zawsze nerwa ale właśnie na rodziców bo chyba od tego oni są aby zwracać dzieciom uwagę i uczyć ich co jest dobre a co nie to tylko dzieci naprawdę rozumiem:no:

kupinosia trzymam kciuki, zobaczysz Olo obudzi sie i bedzie sie usmiechac ;-)
Asienka ja bym go jesczze kopnela w cztery litery na dowidzenia, i tak wszystko przy malutkim robisz sama wiec jak on jest niedorozwiniety do roli ojca to niech idzie w dluga, uwierz mi, ja tez mialam ciezki rok w zeszlym roku i powiem ci, ze my mamy jestesmy silniejsze niz nam sie wydaje i nawet gdyby przyszlo ci faktycznie zostac samej to jak popatrzysz z boku to duzo sie nie zmieni :no:
Kota ja Zuzi tez na bliskie spotkania z Beniem nie pozwalam bo on nie rozumie ze go cos boli, czasem jak go lapie za reke to zaciska zeby wiec tym bradziej, rodzice tej dziewczynki to cos nie tak skoro nie zwrocili uwagi :no:
venus nie daj sie, nie wiem czy jestes na anty koncepcyjnych ale czesto przez nie ma sie zmiany nastrojow wiec moze to to? Tak czy siak, badz pozywynch mysli, wiem, ze jeste ciezko...
sosnowiczanka oby nie musieli jeszcze raz cewnikowac :-(

U nas ok, maly zlapal przeziebienie od A. wiec w nocy musialam mu odciagnac nosek a dzis mu zcieka jak siedzi w pionie :-( Tu w UK wczoraj byl dzien ojca wiec dalismy A. Obrazy i bardzie sie cieszy,, fajnie wyszly.
Otem pojechalismy do malpiego gaju i Zuzia i Ben mieli radoche.

I to tyle, maruder sie obudzil, chyba gorna jedynka wychodzi :-(

Kupinosia kciuki bardzo mocno zaciśniete. Wiem co to znaczy jak dziecko leży na stole operacyjnym, a ty siedzisz pod drzwiami i czekasz...

Dziewczyny mam do was ogromną prośbą. Może któraś jest kosmetyczką. Moja twarz jest tak tłusta jakbym ją olejem wysmarowała. Jak się dotknę to normalnie mam tłuste ręce. Macie jakiś sposób lub sprawdzony krem na pozbycie się tego dziadostwa.

Kiedy te chorubska opuszczą nasze grudniowe dzieciaczki???

dzięki dziewczyny za słowa otuchy:*:* M przed pracą wyszedł z domu bez słowa po czym wrócił z kwiatami i perfumem...ogólnie to wydaje mi się że za bardzo jesteśmy do siebie podobni żadna strona nie chce popuścić ostatnio kłócimy się rzadko ale jak już to konkretnie...kwiaty i perfum przyjęłam ale nie odzywam się do niego bo mnie wk*rwił...martwie się o Michała jak cholera to jeszcze mi dokłada zmartwień teępa pałka

uff szybko poszło. Wybudzili małą. Płakała że bardzo boli to dali głupiego jasia i znowu śpi. :-):-)

lysa- no miałaś rację :-)
Agapa- ja nawet pod drzwiami nie byłam, za to M cały czas przy niej
xasienka- no to dobrze że już dobrze, prawie dobrze ;-)
żabciu- boli jeszcze ?

witam was poweekendowo jej dzis od bardzo dawna sie wyspalam mala spala mi dzis do 9 z jedna popudka o 3 oby tak juz zostalo:)

Kupinosia zdrowka dla oli oby jak najszybciej doszla do siebie po tej operacji:) buziaczek od nas dla niej:*

asienka- jej ten twoj maz to kurcze jak jakis niedorosluch sie zachowuje nie dosc ze ty masz tyle na glowie to jeszcze on ci problemow dostarcza zamiast cie wspierac i pomagac trzeba bylo do niego nie dzwonic a kwiaty i perfumy niech se w nos wsadzi niech sie zmieni a nie

Kota- jej to dziecko to jakas masakra biedny Kubinek:(( a rodzicxe szkoda gadac ciekawe co by zrobili jakby krzywde malemu zrobila tez by sie smiali???

Sosnowiaczanka oby alankowi wszystkie badania wyszly ok a z tym cewnikiem to jakas masakra:((( tule mocno:*

Maxwell80 ja rowniez wam zazdroszcze wypadu jej jak ja Kocham Ustron i mam nadzieje ze tez tam niedlugo wyciagne meza:)

Asienka, tak jak Ty masz bana na google, tak Twój M dostaje ode mnie bana na alkohol ;) Trzymaj się dzielnie i daj wleźć sobie na głowę :*

Kupinosia, cieszę się, że macie to już za sobą :*

Agapa, Łysa, niech Wasi chłopcy szybciutko zdrowieją. A Alanek, Sosnowiczanka, Alanek zasłużył sobie na wiele, wiele lat w zdrówku :) Zresztą jak wszystkie grudniaczki!

Venus, nie daj się! Bierz Mikiego i przewietrz główkę na spacerze. Będzie lepiej :*

Kota, co za sytuacja. I do tego człowiek jest bezsilny, bo przecież nie da klapa cudzemu dziecku, bo zakładam że pouczająca pogadanka w ogóle nie wchodziła w grę...

Milva, życzę wytrwałości i nowego powera :)

A ja... mnie chyba czeka usuwanie ósemki. Albo dwóch :(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry