reklama

Grudzień 2011

Mla w domu to pikuś, teraz z dzieciakami przebywam czasem ponad pół dnia na działce, i nei chcę żeby ją tam przewiało, niby jak nie śpi to urzęduje na kołdrze i kocu- i wpierdziela trawę jak tylko do niej się do turla. Ale jak chce spać to kładę ją do wózka i wywoże gdzies w kąt żeby reszta dzieciaków jej nie obudziła.. a ona jak ma ciszę to potrafi spac i 3 h!!! no a potem plecki wilgotne.
aaaa i wygrałaś chojco na patyku;p :) - nie pytaj co to bo nie wiem:) mój mąż mi tak zawsze mówi jak wspominam że coś mi się należy;p

reklama
Dziewczyny sorki ze tak tylko z doskoku, Benio nadal chory, jutro jezeli sie nie poprawi to IDE do lekarza bo cos nie teges z jego gardlem skrzeczy jak nie wiem co.

zabcia zadzwoncie rano do przychodni I powiedzcie ze to jest emergency, sciemnij ze malutki jest niespokojny i chce rozdrapywac to, dolacz temperaturu I musza was przyjac. Moon zdaniem jest to pokrzywka, moze Na nowe mleko? Albo jakis nowy sloiczek? Pisza ze w ciagu 24 godzin powinno ustapic ale jezeli alergen jest czynny to tylko Leki anty-histaminowe. W kazdym bad razie emergency appointments sa zawsze dostepne I musza was wcisnac, do SZPITala nie jedz bo bedziecie czekac 3 godziny. Sa tu w anglii inne mozliwosci. Jezeli np teraz zadzwonisz do przychodni beda zamknieci ale sekretarka poda Numer Na tak zwane out of hours nhs practice, mozna tam zadzwonic, podadza najblizszy wam adres I w razie gdyby rano do lekarza was nie przyjeli to po 19 wieczorem zarejestrujcie sie Na Numer podany w waszej przychodni. Mam nadzieje ze zwiezle to wytlumaczylam, jakby cos to pisz albo jak potrzeba pomocy to moge wam zadzwonic ;)

Wszystkiego najlepszego dla Lenki :) Jak patrzę na te wszystkie nasze dzieciaczki to jestem w szoku jak ten czas leci. Pamiętacie okres porodów? Wszystkie się zastanawiały której będzie teraz kolej i tylko czekałyśmy na wiadomość na sygnale. Wspominam to z łezką w oku:)

Sosnowiczanka, cóż za niesprawiedliwość! ;p ;) To ona nie dała mi spać, ale film ze skoczka jest z przedwczoraj. Wczoraj to ona już wiedziała co się dzieje i cieszyła się w trakcie podskakiwania ;)
A ja obudzona zdążyłam ściągnąć i namoczyć firanki, przeglądnąć ciuszki od koleżanki, przygotować ciążowe dla innej koleżanki i wyciągnąć moje jeansy z okresu hossy (czytaj rozmiar 34 w górę :/ i mam tu na myśli 34 dla jeansów, czyli 44 w zwykłej numeracji...), które mam zamiar wystawić na allegro. Czuję powrót do pracy jak nic ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry