reklama

Grudzień 2011

Lenka "myje zęby":-) więc mam chwilę…
Maxwell, mamy czteroletniego labradora…
Milva, nasz psiak chociaż już nie taki młody, też ma niespożyte pokłady energii, które widać dopiero na spacerach, w domu jest cichy i spokojny, na spacerze uwielbia zaszaleć, ale słucha komend. Takiego pasa łatwo ułożyć bo jest łasy na smakołyki i pochwały, no ale on też mnie czegoś nauczył jako szczeniak - anielskiej cierpliwości . Teraz przydaje się przy dziecku. Nasz psiak też lubi ludzi, dzieci na ulicy chcą głaskać „pieska”, bo im się kojarzy z maskotką, no ale na wszelki wypadek nie pozwalamy, przede wszystkim ze względu na gabaryty psa i niewiedzę na temat tego czy takie dziecko wie jak się bezpiecznie zachować w syt z psem, poza tym głaskanie traktujemy jak nagrodę…
Żabcia, Maciuś jest niesamowicie silny i sprytny z tego co piszesz…moja jeszcze nie utrzyma się przy meblach sama a jest strasza od Twojego, no ale moja Niuńka jest bardzo drobniutka, chociaż też czasem zaskakuje mnie swoim zapałem …
Inka, w góry podstawowo trzeba wziąć dobry nastrój… i tragarza…:-)
Mła, ale z Ciebie nygus…(odnośnie stanu liczydła w samochodzie), pan policjant to rzeczywiście chyba musiał być oszołomiony.., że się tak dał….:-D
Niunia nie daje mi szans by napisać coś więcej...…

Ostatnia edycja:
reklama
My po pierwszym dniu w żłobku Martusi. Rano była dzielna ani nie płakała, ale za to o tej 12.00 odebrałam ją chlipiącą..Bilans po żłobku - dwa siniaki na czółku..ponoć gdzieś nie wyrobiła na podłodze..No i w łóżeczku im nie chce leżeć (ale w domu też za bardzo nie)...
Marysia się dostała do przedszkola!!!!Tego numer jeden na naszej liście..Byliśmy na liście rezerwowej, no i okazało się, że utworzyli dodatkową grupę :biggrin2::biggrin2:Do środy mamy podejść i odebrać jakieś papiery..:biggrin2::biggrin2: Ale się cieszę!!!
Oki, idę do mojego maleństwa..potem wpadnę:-)

maxwell gratuluję przedszkola!!! A Martusia się wyrobi:):) będzzie dobrze:)
Mła ale miałaś pica!!! normalnie teraz całuj Miśkę po stopach;p;p
Sosnowiczanka, Zabcia wspołczuję przezyc.... wiem o czym mówię bo nie pisałam co prawda tego ale przzeżyłam "lekki zawał"
asienka hehe dobrze mama ci powiedziała:) trzeba ufac mamom w koncu wychowały nas to i z naszymi bobasami dadzą radę! a Ty napawaj się chwilą relaksu :)
milva super ze wizyta wypadła dobrze:)

Pyszczek najlepszego dla Krzysia :-)

maxwell gratuluję dostania się do najlepszego przedszkola na Twojej liście :-)

Maciuś śpi chwila dla siebie :-) M poszedł do pracy w domu cały bajzel a ja zamiast wykorzystać czas że dziecko śpi i posprzątać to siedzę na BB i odpoczywam.

Tak dzisiaj siedziałam i się zastanawiałam jak się czuje mari i co tam u niej jak znosi kolejną ciąże. No i co słychać u firanki bo dawno się nie udzielała.

Miłego dnia :-)

hejka!
Pyszczku - najlepszego dla Krzysia!
Sosnowiczanka i Zabcia - dobrze, ze te "przygody" z happy-endem....
Mla, macie farta dziewczyny!
Maxwell - pierwsze koty za ploty... Obie dalyscie rade! i super, ze z przedszkolem sie udalo!
Gosia, Izi - zdrowka dla pociech!
Tofika, lacze sie w bolu... u nas tez dzis dzien Potworra;)

Mła dzięki jak Zu z przedszkola sąsiad odbierze to zrobię wycieczkę do apteki dzięki mam nadzieje że pomoże kupiłam jeszcze mąkę ziemiaczaną podobno można posypać pupę nie zaszkodzi więc spróbuję

A mnie dziś tak boli głowa że niewyróbka !!! jak na złość i Ozi marudzącuy no cóż Zycie , aby przeszło po tabletce bo kawa też nie staneła na wysokości zadania unas pogoda do d..y pewnie cciśnienie też spada
No cóż ... miłego popołudnia

Gosia moja mama to samo – pobawi się ale kupy nie zmieni, nie nakarmi, nie ubierze…. Strasznie mnie to denerwuje – bo ona się boi…. I nie pogadasz :)

Maxwell super że dziewczyny będą wśród rówieśników :)

Szykujemy się powoli do chrztu wiec pewnie będę Was wypytywać o szczegóły :) Mam nadzieję ze uda sie w pierwszej połowie lipca, a jak nie to w sierpniu.

Trafiłam dzisiaj na bloga dziewczyny która urodziła córeczkę w 23 tc, dziecko żyło 3 tygodnie. Nie mogę czytać takich rzeczy bo umieram, płaczę i nie mogę dojść do siebie. Czasem myslę że gdyby co się stało Krzysiowi nie dałabym rady dalej żyć. Nie wiedziałam że można kogoś tak kochać!

Pyszczku - 100 LAT dla Krzysia !
Gosia- i mnie boli głowa a z całego towarzystwa tylko ja wczoraj nie piłam. Moja też do dziś uwielbia mleko a raczej kaszki te mleczno-ryżowe. Takie zboczenie. Część rytuału przed snem. Jakiś czas temu zmieniłam tylko butle ze smoczkiem na niekapek
Mła- a ja współczuje moim rodzicom bo z bratem ciągle żyliśmy jak pies z kotem
Maxwell-super że z przedszkolem wypaliło !

Moja starsza od rana ojej niedobra. Byłyśmy na zdjęciu szwów. Kasia spała z 3 godziny a teraz zjadła i śmigamy na spacer a dziadki zabrali Olke na działkę. Wieje jak nad morzem

Hej, przeczytalam was :) Ale naprodukowalyscie....
Tak, M zrozumial ze Alan jest zywy, wkoncu...

Nasza kolejna nocka tragiczna, ale to juz standard:no: Trzeba sie chyba przyzwyczaic :oo: Ale to zęby na 100%, bo juz widac białą kreseczkę na dziąsłach, a nawet dwie :) Mam nadzieje ze szybko wyjdą...

Wieczorem jade do gina na kontrole z tą spiralą, bo za miesiąc kazal, a ten juz w sumie jakis czas minął. I do carrefoura, bo zapasy sloiczkow trzeba uzupełnic...

Maxwell super ze Martusia dała radę (i ty tez:-)) Teraz bedzie tylko lepiej:)

Pyszczek ja czasem tez czytam takie blogi, ale zazwyczaj przerywam w polowie, bo to ponad moje siły...Zdrówka dla Krzysia:)))

Kupinosia jaki masz ten niekapek? Tez potrzebuje kupic, chcialabym cos sprawdzonego...

Asienka, dobra twoja mama :)

reklama
Ale jestem zla :wściekła/y: Mielismy dzis inspekcje gazowa w wynajmowanym domu i co sie okazalo? Ze rura, ktora odprowadza dwutlenek wegla nie byla polaczona z wylotowa wiec wszystko wracalo z powrotem do domu! Przez rok wdychalismy co2, porazka! :wściekła/y: Wylaczyli mi gaz wiec ani cieplej wody nie mam ani ogrzewania, do wlasciciela nie moge sie dodzwonic, zaraz mnie szlag trafi! :-(

No teraz wkleilam tam gdzie mialo byc ;)

A tak Na szybko zdjecie Benia w nowej zabawce :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry