kota-behemota
Q & H team
Mła, cieszę się, że w pracy wszystko super się udało i że jesteś zadowolona. Ja mam podobnie z "moim" biurkiem i szef obiecał, że wracam na swoje miejsce, a dziewczyna, która została zatrudniona, jak poszłam na urlop powędruje na inne miejsce. I tego się trzymam, bo biurko własnie takie, gdzie nikt mi nie może zaglądać w monitor 
A sprawa z teściową licha i nie dziwię się Twojej reakcji... ja np. w ogóle nie zamierzam wozić dziecka w parasolce, jakoś nie ufam tym miękkim oparciom i już.
U nas pojawiło się podejrzenie, że idą górne jedynki. I Kuba znów mi pogryzł cycka podczas jedzenia, ale wybaczam, bo już usypiał i chyba sobie pomyślał, że ma smoczka w buzi
A sprawa z teściową licha i nie dziwię się Twojej reakcji... ja np. w ogóle nie zamierzam wozić dziecka w parasolce, jakoś nie ufam tym miękkim oparciom i już.
U nas pojawiło się podejrzenie, że idą górne jedynki. I Kuba znów mi pogryzł cycka podczas jedzenia, ale wybaczam, bo już usypiał i chyba sobie pomyślał, że ma smoczka w buzi
Poszlam normalnie na wizyte do internisty zbadał mi kregosłup "omackiem" powiedzialam mu ze nie moge spac ,jestem 6 miesiecy po porodzie i odrazu dał mi skierowanie na rehabilitacje,dzien pozniej mialam konsultacje i odrazu mnie zapisal na 6 sierpnia.Ja bede jedzic do SORNO (oczywiscie za darmo) tam mam swojego lekarza, (babice stare) wiem ze dobrze rehabilituja w Izabelinie.I tak to wyglada.