reklama

Grudzień 2011

Nie wiem co sie dzieje dzis (wczoraj tez) z moim dzieckiem. Odkad usnął jakies pol godz temu to juz trzeci raz budzi sie i placze...:baffled: Wczorajsza nocka wogole do kitu... Non stop sie budzil w koncu wzielam go do nas i tak sie krecil ze M poszedl do salonu spac, bo mimo ze mamy naprawdę duze łózko to zrobilo sie bardzo ciasno ;( Myslalam ze jak wyjdą te pierwsze dwa zęby to bedzie lepiej a jest coraz gorzej :no: A pomyslec ze w Ustroniu spal tak pięknie... Chyba górksi klimat mu służył:confused2:

Jutro M ma urodziny, staruch jeden, a ja nie mam dla niego ani prezentu ani pomysłu na prezent...

Wogole to rano bylam reklamowac wózek. Od kilku dni Alan siedzi w spacerówce i jak siedzi to rączki ma oparte na tej ramie czy jak sie to nazywa, a jak jest daszek, i konczy sie material (nie wiem czy ktos z was zrozumie o którym miejscu pisze) to te wykonczenia plastikowe mamy jakies nie wiszlifowane czy cos i podrapane ma ramiona az do krwi:wściekła/y:
Nie moglismy dojsc z M do tego gdzie sie podrapal az zajażyliśmy ze to wózek, Rano w bojowym nastroju ruszylam do sklepu i jutro mam wieczorem zawiesc tą czesc spacerową, wlasciciel zawiezie do producenta i na następny dzien bedzie do odbioru... Ale wkurzylam sie i to bardzo.

Mła doczytalam o awansie, gratuluję, miło ze cie docenili, na pewno sobie na to w pelni zasłużylas:)

Asko ja tez nie wiedzialam ze najpierw idą czwórki a potem trójki...
Tofika niezły patent "nie kupic nic dziecku bo wyrosnie na egoistę" dobre, naprawdę dobre. Sama bym na to nie wpadla.

reklama
Kota, współczuję ukąszenia ;)

Tofika, czy "żeby nie wyrosła na egoistkę" w tym wypadku nie oznacza "nie podała się do teściów"? ;)))
BTW moja teściowa chyba próbuje rywalizować z moją mamą, która kupiłaby Miśce wszystko, co się tylko da ;)

Gosia, cieszę się, że wyniki ok! Spróbuj z innymi tabletkami, bo po co masz się tak męczyć....

Sosnowiczanka, dziękuję, ale mam świadomość, że głównie wynika to z potrzeb firmy, a nie z mojej "niezwykłości" :D
U nas też ostatnio gorsze spanie. To chyba przez tą duchotę na zewnątrz.
Powodzenia z reklamacją wózka!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny
U nas dziś dzień nawet fajny. Rano M. jak wychodził do pracy przytulił mnie i poszedł. Więc już mi było lepiej.. Późnej jakoś zleciało mi szybko do obiadu i poszliśmy na długi spacer. O 16 wróciliśmy, mleczko, bajeczki i po 20 zasnął. Ja tez zaraz się kładę, bo wczoraj nie potrafiłam zasnąć i wstałam padnięta. Dziś miałam umówioną wizytę do gina i wstyd się przyznać, ale odwołałam, bo krucho z pieniędzmi. Umówiłam się do takiej ginki do której chodziłam kiedyś. Wizyta za 2 tygodnie - już z NFZ, więc poczekam.

Violett- gratuluję i zazdroszczę :-)
Mła- przeżyłam wczoraj coś podobnego, zadzwoniła moja ciocia z niemiec i zapytała ile kosztuje u nas fotelik do auta. no to poprzeglądałam jakie mniej więcej by mnie interesowały, mówię jej ile, a ona mi że u nich jest taniej - bo jakaś promocja ze 130 euro na 100 i mi kupiła. No szlag mnie trafił. Mogłaby wysłać pieniądze jak tak bardzo chciała i nawet bym dołożyła, ale chciałam wybrać sama. Ale to jest trochę chora kobieta i nic nie poradzę .. Ma mi wysłać to cudo- mam nadzieję że nie jest różowy i jakiś badziewiasty. Choć z nią wszystko
jest możliwe.
Inka - u nas najbardziej chyba laptop rządzi, później pilot i komórka.

Co do ząbków dziś mi sie udało bardziej przyjrzeć i widziałam zarys 2 dolnych jedynek.

hej dziewczyny wrescie mam chwile czasu by cos do was naskrobac u nas wczoraj taka burza ze od 19 do dzis 12 nie mialam swiatla ja to nie wiem jak kiedys ludzie sobie bez swiatla radzili hehe moj A znowu pojechal na delegacje i przez caly sierpien i lipiec bede go miec tylko w niedziele:( i zostalam znowu ze wszystkim sama:(( ach to zycie 

mla to super ze w pracy wszystko ok i ze miejsce czekalo:P a na tesciowa szkoda slow mam nadzieje ze malutkiej w tym nie wozila???
 aneta sto lat dla lenki:*
 asko venus spoznione zyczenia dla waszych maluszkow:*
ankubator- z zebami to lecicie :) super:)) a twoj M to chyba tata na medal co? bo moj to malej nawet nie umie przebrac a co dopiero nakarmic
violet- ogromne gratulacje
majeczka- ja rowniez trzymam kciuki i podziwiam:D
sosnowiaczanka - gratulacje 2 zabaska:)
inka- u nas tez elektronika a najbardziej czarny pilot od telewizora

Ech dziewczyny udało mi się na tym moim komórkowym internecie poczytać trochę zamknięty i jestem przybita .. same problemy. Może fakt że nie tylko ja mam kłopoty powinien mnie jakoś pocieszyć ale tylko się zdolowalam i nie mogę spac. Ostatnio miałam okres pozytywnego myślenia ale jak poczytalam o róŻnych kłopotach to znów czuję się wszystkim przytoczona i nie wiem jak dam radę z tym co na nas spada...

MŁA dobrze że choć u Ciebie pozytywna zmiana :)

Mła gratuluję awansu, Ja też bym się wkurzyła gdyby moja teściówka tak postąpiła.

inka u nas też na topie jest komórka, pilot od tv no i laptop i dlatego mój syn posiada już komórkę zabawkową pilota uniwersalnego normalnego czarnego :-)

Byliśmy u znajomych i jestem zmęczona bo koleżanki syn tak hałasował latał że się go przegadać nie dało ma prawie 4 lata prosili żeby się uspokoił ale na darmo miał tyle do powiedzenia :-)
Zabieram moich chłopaków i idę spać bo jeden śpi w kojcu a drugi na sofie także trzeba do łóżek spadać :-)

Mła fajnie ze w pracy fajnie:) Ale tesciowa to szkoda gadac;/ ehh, mam nadzije ze przyjela do wiadomosci ze Emilka jest za mala na taki wozek i bedzie robila tak jak wy chcecie. A cd samej emilki to teraz moze tak byc ze ona bedzie dluzej uspiala, czesciej sie wnocy budzila zeby sie nacieszyc Twoja obecnoscia ale jakis czas i przejdzie.

Majeczka my wozimy Fabiana jeszcze w tym najmniejszym,. Pamietaj ze nogi moga wystawac, glowa nie. a gdzie jest twoj mąż ( przepraszam,pewnie nie doczytalam) i czemu masz mieszane uczucia??
Ankubator no zabkow to macie duzo:) Moja Marika ma 8 ale 2 ostatnie wyszli jej 3 dni temu:P

Sosnowiczka nie ma reguly. Marika miala 11 miesiecy jak wyszly jej dwie dolne jedynki jak miala jakos 13 miesiecy wyszly jej dwie górne 2, pozniej w 14 miesiacu wyszli dwie gorne jedynki, i dopiero 3 dni czyli w 18 miesiacu wyszli dwie gorne 4. Z zebami to reguly nie ma...

Freyia napewno bedziemy mieli slub w palacyku nad wisla bo mamy najblizej od mojego miejsca zamieszkania, zreszta palacyk jest przecudowny :)

Aaaa zapomnialam sie pochalic, dzisiaj Fabianek zaczal sam siedziec, tzn posadzony siedzi i to juz dlugo:)

Witam:)
Przepraszam,ze sie nie odzywam,ale mam doline:/
Auto,którym jezdzilam sie popsuło i teraz jestem bez samochodu z dwojka dzieci na wiosce!!!
Masakra,a to auto nie moje tylko Tescia.Na szczęście nie popsuło sie z mojej wizny tylko pompa sie pospuła koszt ok 1500zł!!!
Dobra nie truje,wybaczcie:(

Dobranoc...Burza jest masakra u mnie!!!

Violett, gratuluję zaręczyn :)
Majeczka, mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będziesz szczęsliwa!!! :*
Sosnowiczanka, u nas też ostatnio liche nocki :/ ale nie jest tak tragicznie, jka wtedy, kiedy przebijały się zęby, ja to zwalam na pogodę i duchotę.

reklama
Mła- Twoja tesciowa chciala napenwo dobrze i nie pewnie nie pomysala, ze taki wozek jest nieodpowiedni:) ale bedzie dobrze, jak porozmawiacie z nia i wytlumaczycie- na penwo zrozumie:) a za rok bedzie moga sobie wozic w nim Misie:) wiec pieniadze nie sa do konca wywaone w bloto:P

Vioett- moje gratulacje!!!! wiesz, tez bym chciaa taki slub cywilny, ze tylko my i swiadfkowie i enka oczywiscie ae moj A. takiego czegos nie akcpetuje. Dla niego musi byc cala rodzina i tyle, a ze to sie wiaze z kosztami za maz chyba nigdy nie wyjde:P

witam sie z rana i meduje, ze mam posprzatane, Lenka po serku, ja przy kawce i szukam nowych ofert pracy:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry