asko_
ko&ko-ski
venus ja tam wcale nie uwazam ze jestes egoistką, miałam z Kamilem podobnie, karmiłam tylko miesiac, z piersi mi leciała żywa krew, bo mały w nerwach i zalu gryzł jak popadło, do tego wisiał 24 h na cyckach maasakra, dlatego przy młodej nie nastawiałam się na karmienie a udało się chociaz 3 mies bo jadła zupełnie inaczej niż młody, i kolek nie było. No ale nie przybierała na wadze... i co miałam czekac dalej..?
Własnie kto jak kto ale jestes jedna z grudniowych mam ktora miala od samego poczatku pod gorkę z maluszkiem także w zyciu bym nei pomyslała że jestes egoistką!!! Strasznie się cieszę że teraz już na całego cieszycie się sobą z Mikusiem
270.. dziękuje
myślałam że jestem ze swoim zdaniem sama, ale okazało się że nie tylko ja to tak zrozumiałam i dokładnie tak to odbieram.
Choc i tak uparcie wierzę że to naprawde jakiś głupi żart od losu i wszystko będzie ok, no musi być i już.
I tez już się nie wypowiadam w tym temacie.
dorotar kurcze tak się przymierzam do tego zeby mala spała w pampku ale chyba jednak.. nie. Dzis wstała z zatkanym nosem, spała w cienkim body, nieprzykryta, no kurcze na codzień lata tezz prawie wyrozbierana a po nocy cos ja czasem łapnie.
Własnie kto jak kto ale jestes jedna z grudniowych mam ktora miala od samego poczatku pod gorkę z maluszkiem także w zyciu bym nei pomyslała że jestes egoistką!!! Strasznie się cieszę że teraz już na całego cieszycie się sobą z Mikusiem
270.. dziękuje
Choc i tak uparcie wierzę że to naprawde jakiś głupi żart od losu i wszystko będzie ok, no musi być i już.
I tez już się nie wypowiadam w tym temacie.
dorotar kurcze tak się przymierzam do tego zeby mala spała w pampku ale chyba jednak.. nie. Dzis wstała z zatkanym nosem, spała w cienkim body, nieprzykryta, no kurcze na codzień lata tezz prawie wyrozbierana a po nocy cos ja czasem łapnie.
Ostatnia edycja:

Babel obudzil sie o 3.30 i nie chcial spal
W oncu po 4, A. udalo sie go uspac bujajac bo mnie juz rece odpadaly, klocek moj juz swoje wazy. Potem o 5.15 sie zbudzil, bujalam 3 razy i. 6.30 bylo juz koniec spania ehhh a nie powiem przydaloby mi sie troche snu bopo tych calych przejsciach jestem baaaardzo zmeczona. Na szczescie zab spokojniej, boli. Nadal nie moge nic gryzc ale jest o tyle lepiej ze jak mam pokrojonego nalesnika w kostke to moge tylnimi delikatnie pogryzc
Pierwsza od 4 dni, moze postawi mnie na nogi. Milego dnia wam zycze i jak mozecie to przeslijcie troche ciepla tutaj bo pogode chyba monsunowa mamy