• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Zwalałam zarwane nocki na zmianę otoczenia. Mikołaj zaczął gryźć szczebelek od łóżeczka i mój M. wziął łyżeczkę i stukał o ząbek :) Dzisiaj Mikuś gryzł mój palec, ale nie czułam nic. Wiedziałam, że coś się dzieje, ale już ząbka się nie spodziewałam ;)

Venus no gratulujemy, gratulujemy:)))

Maxwell nawet dzisiaj rano myslalam o was, nic nie pisalas, pomyslalam ze caly weekend swietujecie urodziny M! :-)

Zabcia buziaczki dla Maciusia :)

Centrum Handlowe zaliczone. I znowu nic sobie nie kupilam :wściekła/y:. Powiem wam ze niewiem, moze jakas dziwna jestem ale mi sie prawie nic nie podoba ostatnio w tych sklepach ... :baffled: A co mi sie podoba to sie w cyckach nie mieszcze :surprised: Jak tak dalej pojdzie to na chrzest mojego dziecka pojde w dresie :zawstydzona/y:

vanus- gratuluję ząbka !

Doła mam. Z tą ospą to jest koszmar. Nawet płakać przy dziecku nie mogę. Ole jak wysypało to tak trochę, zwłaszcza na brzuszku i cipce a ta ma krostę na kroście wszędzie. Najwięcej na główce i buźce a żeby to opanować trzeba smarować i suszyć. Rączki idą do buzi i oczka trze. Zapach miętowy, szczypie w oczy. Gorączke zbijamy nurofenem. Na weekend był u nas mój ojciec to przynajmniej Olę wybawił. To jej kochany dziadek a ja przy Kasiuli...

reklama
Maxwell- dziekuje, ze pytasz:) z pupcia juz o niebo lepiej, ae nadal walcze. Kupilam bephanten i naprawde rewelacyjnie u nas działa:)

Byłam dzisiaj na malem imprezce:) siostra konczyla 18lat i poszlismy na torta, ciasto i szampana. Z czasem znaazla sie i wodka, wypilam z 4 kieliszki bo mnie namawiai i humorek mialam a teraz spac mi sie chce;p ahhhh ta mpoja mocvna glowa:P wsumie zawsze mialam słaba, ale teraz po ciazy i wogel to juz wogle:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry