Dziekuje wam za zyczonk dla Benia! Na te 7 miesiecy, zaczal w koncu siedziec jak sie go posadzi bo sam jeszcze nie i bardzo wysoko na raczkach sie utrzymuje jam jest na brzuszku tylko jeszcze nie wiem co z pupa zrobic ale wszystko z czasem, i tak szybciej mu to idzie niz Zuzi, bo ta to leniuch byla i wszystko hurtem robila
Zabcia Maciusiowi rowniez wszystkiego naj naj na wczoraj ;-) Moj tez sie boi odkurzacza, miksera, jak ktos glosno kichnie, albo krzyknie
Violett super butki, ja ak samo ne umiem w obcasach chodzic, kupic tez ne wiec tez tylko podziwiam z dystansu ;-)
maxwell twej corci to juz sie nie da dogonic, super stoi! Jak w przedszkolu? Ben na jeden dzien od sierpnia bedzie chodzil żebym zaczela sie przyzwyczajac, a od wrzesnia juz trzy cale dni :-(
kupinosia oby ospa wam juz odpusvila bo musicie sie niezle meczyc, strasznie sie boje tych chprob i sama nie wiem jak to bedzie.
natazja oby bol szybko minal! Moze faktycznie jakis zel a bol miesni pomoze?
Kurcze a u mnie jak nie urok to sraczka, doslownie. Od rana na kibelku wisze, nie wiem czy sie zatrulam czy to efekt antybiotykow, ale na tylku usiasc mie moge

Ok, ide malemu mleko zrobic bo juz czas, glodomora mu sie wlaczyla