reklama

Grudzień 2011

Dorota to powiedz siostrze zeby przy Meli nie mowila takich rzeczy bo dzieci takie słowa ucza sie w mig a duzo trudniej im zapomniej no i ze sie tak do was odzywa to jakas masakra jak dla mnie..

Nastazja gratuluje:) Super :)

Lysa nie ma za co :) Moze jakos przezyje ze Gabi jest z przodu , ale wiesz serce nie sliga moze Towj Benio bedzie chciala starsza Marike :) I nie masz za co dziekowac bo on jest cudny:) Taki kochaniutki, jak bym go zobaczyla na zywo to bym go chyba tak wycalowala ze mialby dosyc:)

reklama
Nastazja myśl pozytywnie! może akurat Tobie się uda z pracą!!!
no i gratulacje dla Adasia :-) teraz moja droga będziesz musiała chować wszystko co będzie na jego drodze :-)
u nas np jest już pierwszy guz nabity pod ławą w salonie i poprzestawianie kina domowego :-) dorwał się do przycisków i coś zmajstrował :-)

Dorotar sorry ale chyba powinnaś jakoś na to zareagować! ja bym chyba oszalała jakby moje dziecko takimi tekstami do mnie sypało :baffled: gdzie tu szacunek do rodziców?? no Twoją siostrę to bym też nieźle ochrzaniła że przy dziecku tak mówi!

Maxwell można tak powiedziec:)u dwóch to drugie dziecko(taka roznica mniejwiecej jak u naszych) a 3 to pierworódki;)

Violett dawaj foty:):) ja tez mam metamorfoze z rudych na blooooond:)
IMG_7220.jpgpopatrz:)

Kota u nas sa dolne "1" i gorne "2" :):) takze idziemy innym torem:P

Dorotoar to mojej siory syn (4 latka) mowi do mojego Patryka idż stad głupi Patryk, a ja mowie nie mow tak i b,e ble kto tak mowi??A on do mnie no Marcel w przedszkolu:(:(

Stwierdziłam że im wicej zwracam uwage tym on na przekór,a u nich w domu sie tak nie mówi..No ale co z tego jak przynosi z przedszkola:(

Wczoraj mnie nie było bo przyjechala do mnie siora połozyłam dzieci i piłysmy wieczorem martini ze sprite:P mniam i sie ututałysmy poszlysmy spac o 2 ehhh ciezko bylo wstac o 7 do dzieci,a Nadia pobudke o 4 zrobila mi jeszcze;/
Jytro moj M wyjezdza znow na 3 tygodnie:((::(:(

Dziewczyny właśnie zaczełam ją temperować i moja mama też bo teraz przez wakacje na co dzień z nią siedzi.Dzięki za rady.
A wogule to nie mam siły i mam doła, nie wiem co robić, napisałam na GRUPIE.

Izi jutro bedzie foteczka jak bede ogarieta juz na wesele bo teraz taka niewyjsciowa jestem to nie bede was starszyla haha:)
A Twoj kolor boski, zawsze marzylam o takich rudych..

Lysa_d - ja chyba wczoraj pisałam że Adaś nie kuma raczkowania, a dziś proszę niespodzianka :tak: Te nasz dzieciaki to z dnia na dzień czymś zaskakują więc pewnie i Benuś cię niedługo zaskoczy ;-)

Dzięki dziewczyny, z tą pracą to się jakoś nie napalam, poszłam w sumie z głupot- specjalnie mi nie zależy, ale jak się uda to będę zadowolona. Jednak życie mnie nauczyło że niczego nie dostanę zbyt łatwo.

izi super fryzurka:) tez kiedys mialam blond:D i wogole nie widac ze wazysz 72 kilo:)
dorotar naszczescie pomagaja mi moi rodzice:D a co do tekstow to lepiej pilnoj zeby nie bylo gorzej tak jak u mojej siostry ma 3 letnia dziewczynke i ta dziewczynka klnie ze masakra jej teksty do np do swojej babci: idz ty celwona piz*o albo do dziadka spielda..laj bo mnie wtulwiłes normalnie masakra i w domu u nich tez nie uzywaja takiego slownictwa a uczy sie na podworku od dzieci.
Nastazja obys dostala ta prace:) bede trzymac kciuki:d
Nikuss u nas tez ciezko dobrze ze A ma prace ale coz po takiej pracy jak go prawie nie widujemy:((
inka i jak dostałas @?? czy bedziesz jednak tescik robic??
lysa to widze ze juz sznurek laleczek czeka dla twojego benia:D
violet i juz sie zdecydowalas na fryzure na wesele?

reklama
Cześć laski
Ja już po pracy i..weekend:-)
S. jest właśnie na negocjacjach w sprawie mieszkania, które mi się najbardziej podoba, więc ładnie proszę o kciuki:-p
Mła, 100 lat i spełnienia marzeń!!!
Kota, oby szybko wszystkie problemy zniknęły!!!
Sosnowicznka i Maleństwo - powodzenia na chrzcie!!!!
Sosnowiczanka, udanych zakupów jutro!!!
Inka, ja Cię podziwiam..ja bym nie wytrzymała i test zaraz po zakupie zrobiła:-p:-)
Violett - super imprezy weselnej!!!Wybaw się kochana, bo Ci się należy!!! No i czekam potem na foty!!!
Buziaczki dla 7-miesięczniaczków: Kasieńki i Bartusia!!!
Milva, gratki dla Bartusia na to wstaniecie:-p
Ewka, nie wiem, czy pisałaś, ale mam pytanie - ile płacisz opiekunce? Tak z ciekawości pytam..
Nikuss, oby w końcu Wam się poszczęściło z tą pracą!!Mocno trzymam kciuki za to!!!
Kupinosia, pracuję w firmie, która m.in. zajmuje się rozliczaniem nieruchomości (koszty związane z nieruchomościami). Siedzę w branży niemieckiej - rozliczam właśnie Niemcy..
Dorotar, niezłe ma hasła Twoje Mela..:szok: Marycha też wygadana, ale na szczęście takich hasełek nie używa (choć boję się, co z przedszkola potem przyniesie).. jak rano po obudzeniu zacznie, tak nawija do wieczora, do zaśnięcia..
Lysa, dzięki..Też będzie dobrze z Twoim powrotem do pracy, zobaczysz!!!Jakie ciastka upiekłaś?
;-)
Nastazja, gratki nowej umiejętności Adasia! No i trzymam kciuki za pracę!
Izi - ale śliczny kolorek masz na włosach!!!Super!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry