reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie Kochane, gratukuję wszystkich nowych ząbków, życzonka dla solenizantów.
Niestety wasze życzonka co do udanego grilla nie spełniły się. Podczas grilla miałam mega kłótnie z K i mam wszystkiego dosyć.
Chyba muszę zrobić przerwę od internetu i spróbować sobie wszystko poukładać w życiu. Będę was podczytywać zapewne ale na chwilę obecną nie mam nastrojów na żadne pisanie. Trzymajcie kciuki by wszystko mi się ułożyło dobrze???

Maxwell- my rowniez bez zabkow. A 2 miesiace temu słyszaam od pediatry, ze juz ida i zaraz beda:P no ale czekam wytrwae, bo nie mam innego wyjscia ;D
Gratulujee podpisanej umowy!

Dorotar- 3mam kciuki zeby wsyztsko Wam sie poukładało ;* i czekam na Twoj powrot, bo lubiłam cztrac Twoje posty :) czasami wystarczylo zobaczyc, co Ty napisałas, zeby wiedziec co u kogo słychac:P Bo wszytskim zawsze odpisujesz :) Takze ja czekam na Twoj powrot. Zycze, zebys poukładała sobie wsyztsko jak najlepiej! :)

cześć dziewczyny...

przepraszam za milczenie ale jakoś u mnie ostatnio ciężkie dni;/
jutro postaram się Wam wszystko opisać dzisiaj nadrabiam co nadziargałyście... zaraz wrzucę fotki na zamknięty żebyście nie zapomniały mojego przystojniaka;)

Inka, Sosnowiczanka, Nikuss- dzięki, ale niestety chyba jednak zong..
A więc od początku.
Seba pojechał tam na 14.00 i tu zaskoczenie. OKazało się, że ten facet nie jest właścicielem,
tylko jego ojciec i ten ojciec też jest zameldowany tam..(już niedomówienie z jego strony.
Po drugie - mają księgę wieczystą, ale jakoś tak dziwnie, ż enie mają numeru tej księgi..i po trzecie - facet nie ma żadnego świstku stwierdzającego, że ma umowę hm..dzierżawy tego zabudowanego
korytarza i tego dodatkowego pomieszczenie - coś tu troszkę śmierdzi..
Seba i pośredniczka powiedzieli mu, że spotkają się jutro o 18.00 i on ma przedstawić te brakujące rzeczy..więc jesteśmy teraz w kropce, jesli teraz tyle niedomówień, to co będzie jeszcze się działo??..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Żabcia, co dobrego robisz?? Ja zrobiłam muffiny z borówką amerykańską i wszystkie poszły (a myślałam, że będzie kilka na jutro)..
Dorotar, trzymam kciuki i także czekam na Twój powrót;-)
Nikuss - jak nastawienie przed jutrem? Co do ząbków - ja słyszałam z 3 m-ce temu, że coś idzie..a tu nadal cisza:baffled:

maxwell a robiłam takie deserki na wzór trifle tzn. galaretka na dole potem pokruszony a bardziej zmielony biszkopt później budyń śmietankowy potem znów biszkopt i na życzenie M budyń czekoladowy i na koniec bita śmietana = bomba kaloryczna.
No ale raz na jakiś czas trzeba sobie osłodzić życie :-)
To nieciekawie wyszło z tym mieszkaniem miejmy nadzieję że koleś pokaże papiery i wszystko będzie ok.

dorotar czekam na Twój powrót i trzymam kciukaski żeby wszystko się poukładało.

Ja tu piszę a Maciuś mi tłukł ręką w laptopa no ale M się zlitował i wziął synka na chwilkę i gra z nim balonem.

Papayka- pracy nie dostałam, nawet rozmów nie było, bo się dowiedziałam od ba pani woźnej w szkole (a wiadomo te wiedzą wszystko)- a tu nagle już ktoś przyjęty. Dziwne co? Szkoda tylko mojego czasu.
Maxwell- kurde nie cierpie takich krętaczy. I mam nadzieję że się wszystko wyjaśni.
Zabcia- u mnie laptop to już dawno poszedłby na śmietnik, gdybym tylko udostępniła go mojemu synkowi.
asienka- tulę mocno, u mnie też ciągle marnie, ale już nawet mi się o tym nie chce mysleć.
Agapa- gratulacje dla siostry, ja się dowiedziałam ostatnio że bliska sąsiadka (42 lata) jest w ciąży. Będzie to ich 5 dziecko- najstarsza córka ma 24 lata. Troche byłam ździwiona, bo najmłodsza już ma 5 lat i już wtedy byłam w lekkim szoku. No ale mają tyle kasy że mogliby wychować przedszkole, więc napewno nie będzie temu dziecku źle.
My dziś byliśmy z Adasiem na spacerze w parku. Później oglądaliśmy olimpiadę, zjedliśmy kolację, kąpanie, butla i spać. Ja jeszcze trochę pooglądam tv i spadam spać, bo noc pewnie pełna pobudek..

reklama
Witam sie prawie po weekendowo. Niestety jak zawsze minal za szybk bo milo spedzony w czworeczke :(

Dzisiaj bylismy caly dzien nad woda, wiec sie dzieci troche popluskaly zreszta ja tez:)
A teraz wzielam szybkakapiel bo goraco, wpadlam poczytac co tam u was i spadam spac.

No i Mariki zabkowanie juz troche lepiej, zakupilam ta Camilie i super na nia dziala:) Nocki przespane przynajmiej do czasu az przestanie dzialac. Ale i tak staram sie dawac tylko na noc bo nie chce jej faszerowac mimo ze to homeopatia no i ta cena;/

Gratuluje wszystkim dzieciaczka nowych ząbków :) U nas nadal pustka u fabiana i dziąsła ok, wiec pewnie pierwsze wyjda jak u Mariki na 11 miesiecy :)

Nastazja oby Adaś zaczał ładie przesypiac nocki i dał troche odetchnac mamusi *:

Kota
super ze tak sie odzywa instynkt, dasz rade napewno bo juz teraz jestes zorganizowana a to podstawa przy dwojce maluchow. Ja np teraz mam duzo wiecej czasu dla siebie niz mialam jak byla tylko Marika. Dodam ze w ciaze z Fabiankiem zaszlam jak Marika miala 4 miesiace:)

Maxwell
super ze umowa przedwstepna podpisana :) No i ze S tak fajnie sie utargowal :)

Nikuss
super. Trzymam kciuki zebys byla bezkonkurencyjna i zebys to Ty dostala ta prace:)

Hahah Phelania usmialam sie z chrapania i walenia bakow:P

Papayka
a ja jeszcze dodam do Mły i Maxwell ze jak dziecko zaczyna samo chodzic no to juz wogole nie ma czasu sie za przeproszeniem po tyłku podrapac :)

Agapa
gratuluje ciociu:)

Mła ja nospę brałam z Fabianek do 31 tygodnia do 37 w którym urodziłam. Z Marika od 34 tygodnia tez do 37 a urodzilam dzien przed planowanym terminem. Ale niestety skurcze meczyly;/

Kota
oby jutrzejszy dzien by ok, zebys dala rade:*

Phelania u nas Fabian ubrany jest z koszulke i spdenki zwyke, albo body na ramiaczka.

Maxwell u nas zębów brak ale ja tam wcale nad tym nie ubolewam,a wrecz sie ciesze:)

Dorator
oby sie wszystko ułozylo.

Nikuss
przypomnialo mi sie jak napisalam ze pediatra mowi ze ida zeby ze jak bylam w ciazy z Marika juz po szpitalu w 34 tyg, to ginekolog na kazdej wizycie ( co 2 tyg) mowila ze na kolejnej sie nie spotkamy juz bo pewnie urodze, no i Marika postraszyla tylko i zasiedziala sie w brzuszku do samego konca bo urodzila sie dzien przed wyznaczonym terminem:)

Maxwell
doczytalam o mieszkaniu, lipka,ale moze dobrze sie stalo ze to wyszlo teraz a wlasnie wiadomo co jeszcze by sie "przytrafilo"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry