reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

Kurcze cos marnie widze tennowy internet;/ Panowie sa na dachu juz od prawie 3 godzinicoś im chyba nie wychodzi. O 13 mieli wejsc do mieszkania i cisza. Edit; Wlasnie byliipow ze jada do centrum cos przekrecic antenei jak wroca to juz wejda do mieszkania:p Hehe P zadowolonybo pewnie juz bedzie w domu:p

Fabianek wlasnie sobie drzemkuje, Marika tezmiala isc spac ale cos jej to nie wychodzi wiec lata szogun maly:)

Dorota ale sek w tym ze ja jestem wyspana:) Przywyklam juz do takiego trybu zycia, ze spimy z pobudkami w nocy, wstajemy przed 7. :)

Phelania
na kiedy masz termin?? Kota kiedy testujesz??

Mła i jak spotkanie?? pewnie dalas z siebie 200% i wszystkojest w jak najlepszym porzadeczku:)

Gratuluje chodzacym dzieciaczka:) U nas Fabianek to zasuwa przy meblach i przy pchaczu, puszcza sie jedna raczka ale dwoma sie jeszcze boi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kota oglądałam to w TV. Dokładnie to Premier wygłosił to w swoim 2gim expoze. Też nie jestem do końca w temacie ale ma być tak jak napisałaś z tymi urlopami macierzyńskimi. Boję się tylko, że znów naobiecuje i nic z tego nie będzie. Po tym jego wywodzie podniosła się troszkę wrzawa, że być może nie będzie się opłacało zatrudniać kobiet lub niektóre będą mieć problemy z powrotem do pracy. W kilku Państwach, nie pamiętam już których ten pomysł się sprawdził. Ciekawe jak będzie w PL.

Buziaki dla Igorka i Lenki :)

Phelania super, wlasnie sobie przypomnialam jak pierwszy raz poczulam Alanka... To byla niedziela, lezalam na łózku, ogladalismy z M jakis film w telewizji... Ajjj rozmarzylam sie:)

Netka
padłam. :-D" teraz myślę, że wziął ze mną ślub, bo myślał, że będę jak moja mama..." :-D

Agapa wspolczuje nocki.... Ja mam tak codziennie, pomalutku juz sie przywyczajam :baffled:

Kupinosia Aurelia... Jakos tak cięzkie do wypowiadania, no ale co sie komu podoba, niedawno kolezanka rodzila, ma córkę o imieniu Flawia, nie wiem co to za imię, pierwszy raz slyszałam, choc osobiscie nie podoba mi sie.

Asienka nie strasz tym sniegiem!!!!:szok: Bo ja butów nie mam, tzn zadnych nowych butów nie mam;-)

Maxwell przeprowadziliscie sie juz???

Dorotar jeszcze nie zrobilam, bo stosunkowo niedawno robilam jeszcze na czarno. Czekam az sie pojawi odrost odpowiedni do farbowania (ok 5 tyg od ostatniego razu) i dopiero zrobię. Farba juz czeka na mnie. Choc mam cykora troche... No ale pocieszam sie ze na czarno to mogę w kazdej chwili, prawda? ;-) Dorota a farbowalas kogos ta farba z allwavesa 0.6?
Super ze opiekę dla Kacperka znalazlas, i to tak blisko w dodatku:)

Ja tradycyjnie od rana jestem w pracy, Alanek z dziadkiem zaraz idą na spacerek. Piekna pogoda, wiec trzeba to wykorzystac ;)

Dorota super, że przez te 3 tygodnie będziesz mieć opiekę dla KACPRA. Wiedziałam, że coś wykombinujesz ;)
Sosnowiczanka.
..kiedyś zapytałam P czemu ze mną jest... nie chcesz słyszeć odpowiedzi.. jak to usłyszałam to tylko się wściekłam hahahah On specjalnie takie teksty do mnie sypie...

Idę kończyć jadło!Bo zaraz małż wraca i pewnie żołądek ma przykeljony go kręgosłupa.

kota niestety to dopiero propozycja/ projekt... nie wierzę, że to przejdzie bo przecież nawet nie podnieśli becikowego do 1200 czy 1300zł jak planowali bo opocyzja była przeciwna. a poza tym chcą zabrać becikowe rodzinom w których dochód wynosi chyba ok 2000zł/osobę.w
więc pewnie skończy się tylko na nadzieii...

Moi spacerowicze przed chwilą odwiedzili mamusie w pracy, wiem uwaga-uwaga- Alan otworzył na dworze szeroko buzię i juz prawie jest!!!!!!!!!!!!!!!! Prawa dolna czwórka!!!!!!!!!!!!!!!! Widoczna gołym okiem jeszcze nie przebita!!!! Tak więc juz sie boję dzisiejszej nocy, ale jest tez i nadzieja. Na przespaną- wkrótce :DDD

Tak wogole to czy ktores z grudniaczkow mają "4"/"3"???

Inka ja tez nie wierze ze macieżynski bedzie trwal rok... To chyba tylko przed wyborami tak pieknie brzmi z ust p.Tuska ;)

hejka!
Są pracodawcy, którzy do rocznego macirzyńskiego podejdą normalnie ale większość fuknie pod nosem, ze jak to praconika nie będzie rok...

cJa w domu zostałam sama z Zulką na tydzień, mężol w delegacji, a Kami u babci na tydzień, bo codziennie jeżdze do Krakowa na szkolenie.
Niana przychodzi rano o 6.20 i zostaje z Młoda do mojego powrotu- dzisiaj się urwałam i byłam na 15 już w domu. Fajnie się tak wyrwać ale wolałabym tak sie nie śpieszyć i poznać ludzi a tak to człowiek pędzi szybko do domu.

Juhu mam neta:)

Netka a ja myslalam ze to zwykle kobiety szukaja w swoich facetach cech swoich ojcow, a tutaj widze ze nasi faceci szukaja w nas cech naszych matek:p

Dorota, Sosnowiczka ja tez mam do Was pytanie. Wiecie jakimam kolor wlosow, a chcialabym przejsc do blondu i jakk najlepiej to zrobic coby moje wlosy zostaly na glowie a nie na palcach w czasie zmywania??:) Jak bylam mloda to na braz polozylam blond farbe wyszly zolte - kurczakowe jak ja to nazwalam i nst dnia poszlam do fryzjera i polozylam balejaz 2 odcienie blondu i jasny rudy no ale moje wlosy wtedy wolaly o pomste do nieba.

Sosnowiczka 4 wychodza szybciej niz 3:) U nas fabianek jest bezzebny ale moja Marika ma 1,2,4 na dole i na gorze.. Trojek i piatek jeszcze nie ma.

To ktory grudniaczek oprucz mojego fabiana jest bezzebny???

reklama
Do góry