Hej.
Mikołajku,Martusiu, Julciu, Zuziu wszystkiego najlepszego:*
Dzisiaj ncka licha bo młody nie mogl zrobic kupki i plakusial,dalam mu czopka to kolo 3 sie obudzil i probowal zrobic kupke ale leciala z niego normalnie woda - i tak dwa razy, a pozniej usnelismy a jak sie obudzilismy rano to byla piekna kupka w pieluszce
Kota herbata z malinami, witamina C i cieple lozeczko

A cd klegi to wspolczuje ale dobrze ze masz popracie w szefostwie wiec sie nie daj kochana

Netka nie doluj sie tylko czekaj na wyniki badan ktore napewno i tak wyjda rewelacyjnie. U nas Fabian tez robi miny zeby nas rozsmieszyc itp, a ze Ninka nie chodzi - no coz wiele dzieci w tym wieku nie chodzi;/
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez bija?? Kurde moj Fabian nauczyl sie bic, po twarzy dekoldzie i sie cieszy a jak mowie " Nie wolno" to sie cieszy jeszcze bardziej;/ Marika nigdy nie bila inie wiem co mam zrobic.
Kota super

Oj tez bym poszla do fryzjera - narazie pieniazkow brak wiec musze czekac
Pyszczek dziekuje - sis juz wyszla do domku, porobili jej badania wszystkie i stwierdzili ze ginekologicznie, po usg wszystko ok, badania krwi imoczu tez wyszly dobrze, wiec poprostu chyba taka jej uroda i dzidziol sie zle ulozyl i gniecie. Ma sie oszczedzac brat luteine.
Aaaa wlasnie moja siostra w szpitalu miala robione USG i lekarz powiedzial ze na 90% bedzie chłopak

I bedze Kuba albo Filip
Papayka ja iby mam okres ale jest on wtedy kiedy chce

Zero regularnosci - teraz czekam juz ponad poltora mieiaca i cisza, nawet brzuch nie pobolewa
Sosnowiczka moje dzieci nie cierpia rękawiczek, czapek, grubych kurtek;/Nie wiem jak przetrwamy zime, bo jak mamy wyjsc to ja juz mamnerwa przed ubieraniem, a jak juz ich ubieram to mnie krew zalewa;/
I dzięki za info o bucikach bo my niby mamy ale zle;/I musze kupic kolejne..
A papirus to taka papier z przyprawami do piersi z kurczaka

Pyyyycha
Mła to zapraszam i do mnie,moj P zrobil chyba z 20 sloikow a ja nie cierpie

U nas Fabianek mimo ze alergik tez je nasze jedzonko
O Freyia to na nastepne spotkanie biore dla Ciebie grzybki - pod warunkiem ze P ich nie zje bo tez uwielbia