asko_
ko&ko-ski
net-ka nei przejmuj się poczekaj spokojnie na wyniki, mojej kumpeli lekarze(tak tak kilku) wpierało wodogłowie dzieciaka i cos tam mega powaznego jeszcze..... tylko na podstawie wyglądu jego głowy i tego że ma duże hm.. ciut wytrzeszczałe oczy, tylko żaden matoł nie widział jego zmarłej babci na zdjęciu.. kopia jota w jotę, uroda rodzinna, chłopak zdrowy jak rydz przeszedł tonę badań bo ktoś coś sobie ubzdurał. Teraz mają drugiego synka, ma głowę równie dużą taki specyficzny kształt, oboje rozwijają się mega prawidłowo starszy chodzi juz do szkoły i bystry jak koń. Ale jedno wiem jeśli jest choć cien wątpliwości, albo szansa że przez te kilka badań mozna w razie czego pomoc to warto. I równiez po to żebys przez najblizsze kilkanascie lat spala spokojnie wiedząc że z mała jest ok, i ze robisz wszystko żeby ją wychowac w szczęściu i zdrowiu
będzie dobrze!!! czekamy razzem z Tobą na wyniki z niecierpliwością!!!
Z Alusiem nie moglam sie doczekac kolejnego USG a teraz ? " O za tydzien mam USG"hehehe:-)
Nie mysl o tych badaniach ....nie potrzebnie bedziesz zyla w stresie bo okaze sie ze wszystko ok