reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

Inka...nieźle:no: Tortu mi szkoda - tez miałabym na niego chęć...
Nastazja - kciuki za udane zakupy!

U nas w nocy dziś 1,5 godziny wybudzenia po 2...płacz...ale pospał potem do 7.

Najlepszego dla naszych solenizantów!

Dorotar
- ja o 21 to tez już śpię. Wczoraj poszlismy o 22 i się smieliśmy, że istne szaleństwo. Wieczorem jak Bartek zasypia na dobre, to ja marzę też o poduszce. Nie mam ochoty na filmy , czytam chwilę książkę i zasypiam w 3 minuty...

Ostatnia edycja:
reklama
Inka przykro mi z powodu sytuacji z M. Torta też bym wrąbała w towarzystwie jak na zdjęciu;)
Agniesia - super wiadomości. Buziaczki dla Bohaterki.

Agniesia superwiesci
Inka odwaznajestes ale dobrze zrobilas:D
Majeczka gratkidla Sary:D

Sto lat dla Adasia iNadusi:**
U nas dzis lepsza nocka nareszcie:D A pojechal na 3 dni wdelegacje mala spi a ja jakos nie mam weny do niczegoLta [pogoda mnie dobija szarozimno i deszczowoL

Agniesiq wspaniałe wieści, jednak zdrowie dzieci najważniejsze

Dorotar ja też kładę się spać zaraz po Bartusiu. Niestety teraz chodzi spać przed 22 więc siłą rzeczy siedzę do tej godziny. Ogólnie mam wrażenie, że już nie mam życia własnego i nawet do kibla chodze z Bartkiem...

Nastazja mój też ma takie dni, że je jak wróblek i nawet całego sloiczka na obiad nie chce, a czasem ma apetyt i zjada co mu się da. Np. Dziś na śniadanie jajecznica, buła i ogorek kwaszony:)

Żabcia ja też jestem ciekawa tych zajęć, napisz co tam robiliscie.

Inka nie zazdroszczę wizyty!!!!!!Umarłabym! ;)

Nadia Adaś!!Najlepszego robaki!!
Nastazja a jak ja chcę wykopać P z domu to go mama nie chce przyjąć pod swój dach. Ma chłopak ciężkie życie...Musi mnie znosić, bo w domu rodzinnym już swego pokoju nie ma ;)
Dorota ja też padam na twarz ale nie pracuję a Ty tak więc masz prawo chodzić spać tak wcześnie. Gdybym ja pracowała to pewnie podobnie by było.
Żabcia ja tez muszę do ludzi-do dzieci zwłaszcza-wypuszczać Ninę. Widzę u niej potrzebę spędzania czasu z dziećmi...tylko skąd te dzieci wziąć. Musimy zacząć chodzić do bawialni...

Laski byłam dziś z urwisem na rehabilitacji. 1 raz od tylu miesięcy były w tym samym czasie dzieci z ZD...2ch chłopców. 1 ćwiczył na sali z nami a 2gi przyszedł jak my kończyłyśmy... Między Niną a chłopakami była ZAJEBISTA przepaść. Już nawet nie mówię, że motoryka ale intelektualnie. Igorek ma 9 miesięcy a nic nie mówi, nie siedzi, nie pełza, nic.... ma zachowanie jak moja Ninka gdy miała 2 miesiące...i mimo 9 miesięcy wygląda jak duży dzidziuś.... Jedyne co jeszcze w głowie mam to MOZAIKA. Dziecka z mozaiką nie widziałam, a o to jesteśmy podejrzewani....
PADA!PO ćwiczeniach byłam u mamy, teraz już jestem w domu...Ninka śpi i tak to...

Dorota ;) taka pora roku, że ludzie mają mało energii,trza witaminy brać. OMG a ta fryzura-połowa koleżanek miała już to w zeszłym roku. Moja fryzjerka mówi o tym, że robi się raz a na 2gi raz już nikt nie chce ;)Mnie się podoba-ale sobie bym nie zrobiła, bo wyglądalabym jak przez okno...i tak odrost już krytycznie wygląda...

No i nie dotarłam na zajęcia z Maciusiem ponieważ nie znalazłam tej ulicy i jestem zła bo planowałam to wyjście od poniedziałku od kiedy dostałam telefon od pani że takie coś jest no i nie dotarłam tam wrrrrr :wściekła/y:
Pójdę za tydzień w czwartek ale najpierw przejdę się z M i poszukamy dokładnie tego miejsca żeby sytuacja się nie powtórzyła.

Za to poszłam do centrum kupiłam Maciusiowi balony na roczek z napisem Happy Birthday i jeszcze planuje kupić z 1. Baloniki zostały już rozpakowane przez młodego i musiałam mu nadmuchać jednego i gra nim :-)

Zaraz zbieram się znowu z małym na dworek pochodzić koło domu i Maciuś będzie czekał na tatusia aż przyjedzie z pracy.

reklama
Dorotar , mnie się to kiedyś podobało.. Chciałam sobie nawet zrobić, ale myślę że trzeba mieć do tego długie włosy.
Milva- trzymaj mocno, bo się na te buty napaliłam jak łysy na grzebień.

Dziewczyny, ja nie wiem co z tym moim Adamskim.. Malo je, nie chce spać, marudzi.. A mnie głowa pęka i szczerze mówiąc tez dzis brak apetytu!

Do góry