sosnowiczanka Karolina i wczorj i dziś ajadała truskawki, zjadła po 2 szt. ale pokrojone w cwiartki i domagala się jeszcze

nic jej nie ma
a dziś na sniadaanie posmarowałam jej chlebek serkiem turek ze szczepiorkiem takim białym(miałam otwarty) tak jej smakowało ze przyszła po kolejną kanapkę a z reguły zjada tylko pol...
ewka ooo fajne prezenty, tez jestem zwolenniczką takich

my myslimy ter dla mamy upolowac rzutnik do slajdów, niestety nowych zadnych nei udało nam się znalezc na te slajdy ktore mamy w domu więc musimy polowc na używkę... trochę głupio jak na prezent ale mama już od jakiegos casu marzy o tym bo jednak całe jej lata młodoscii i nasze diecinstwo początkowe jest na slajdach a nasz rzutnik zepsuty.
phelania powodzenia na wizycie, doczytalam o nerkch małego, wiem ze latwo się mówi... ale pytalas o najgorszy scenariusz, wiem ze chcesz byc swiadoma tego co moze byc, ale nie bierz od razu tego najgorszego jako pewniak, Twój synuś to silny chłopczyk i z pewnością wszystko się jeszcze unormuje w koncu cał czas rośnie i się rozwija.:*
aaa nie chce mi się wchodzic na wątek zwolnien ponownie ale widziałam ze pytalas o pity, ja jak pytalam w pracy podczas l4 to mi powiedzieli ze jesli zaklad pracy jest mały i wypłaca ci l4 zus to oni przesyłaja pit, a jesli taki jak u mnie ze wyplaca mi bezposrednio prac a potem rozlica sie z zusem to wystawia pracodawca, z twojej sytuacji wnioskuję że dostaniesz osobny pit z zusu bo tego co wspominalas to twoje zwolnienie jest presyłane do nich i oni robią przelew.