reklama

Grudzień 2011

hej laseczki,

Mła-Oj leci leci ,czekam do 36.tc i moge rodzic bo autentycznie czuje sie 2 razy wieksza niz z Alutkiem :P

Milva
- kurcze powiem Ci ze nie moge sie nawet przekonac do jasnego brazu ...moze mi wymysli jakis baleage z brązem,wybiore sie po 10-tym:PPPbo narazie licytuje kolyske dla Marcela i nie wiem czy mi straczy kasy:P

Ide przewinac syna bo jest kuuuupa:shocked2:

reklama
Łysa no tak to jest jak człowiek starszy to już popuszcza ale myślę, że można by było coś z tym zrobić. Dziękuję za pomysł na prezent dla maleństwa ;))
Nastazja też się wkurzam jak P nie ma od rana do 16 a później nagle się okazuje, że zamiast siedzieć z nami lub Niną on ma coś.... inne plany. I to wkurza...nawet jeśli chodzi o pracę, bo ileż można samemu siedzieć z dzieckiem, chce się jakiejkolwiek odmiany ;( i pomocy...
MILVA foty Bartka zajebiste, normalnie ma chłopak tą iskierkę!!!
Inka Amen-ale jak ja mówię P-to on by się z chęcią zamienił i posiedział w domu a mnie wysłał do pracy do wojska... Myślę, że by ocipiał za przeproszeniem w domu...tyle czasu co ja siedzę...w dodatku pepla mi, że ja to pewnie na necie siedzę a dziecko chodzi w samopas... LOL
Agapa fajnie, że tak miałaś wolny dzień od dzieci, zawsze to chociaż posprzątać można bez pośpiechu ;)
Aga Oleńka wisi na Tobie, bo stęskniła się za mamusią-wracajcie do zdrowia dziewczyny!!
Sosnowiczanka Twoja ciocia jest zajebista-chciałabym ją poznać ;))
Mła to już wiadomo skąd ten mokry dywan. Matko-mamo!!To nie gumi miś-to ząb rósł!
Phelania ja również polecam Ci zrobienie farbowania teraz, bo potem może być ciężko z czasem, ja 6 dni przed porodem byłam u fryzjera. Musiałam ładnie wyglądać na "odwietki". A ten kolorek co pokazałaś ładny ale dla mnie za jasny. Trzeba by się też troszkę opalić, chyba, że masz ciemną karnację... no i teraz bardziej podobają mi się takie naturalne kolorki-jak tu ktoś wcześniej napisał ;))
Żabcia halo halo?Nic nie piszesz!?
Mła kurde u nas też cyrki przy ulubionych piosenkach Ninki, najpierw hipnoza a jak już mam dość tych miałków to znów Nina histeryzuje żeby jej włączyć-cały czas by tańczyła. Masakra. Wysiadam!!!

Wczoraj ważyłam Ninę to trochę ponad 9kg waży:szok:
Byliśmy wczoraj u rodzinki P na wsi. Cała rodzinka jego zjechała...Była posiadówa. Nina i 4 dzieci... czuła się rewelacyjnie ale lepiej wśród chłopaków... Poza tym chłopaki za nią przepadają. 1,5roczny Witek to nawet za nią smoka nosi... Haha

Dziś wróciliśmy, w sumie niedawno. Ninę zawiozłam do rodziców. Sama się odświeżę i też pójdę a potem do kościoła.

Phelania i jak z kołyską?Kupujesz tą co chciałaś?

Rozmawiałam z najstarszą siostrą i bratem i powiedzieli, że mają gdzieś co B chce... po prostu kupią co sami będą uważali i z głowy. Dałyście mi tyle pomysłów, że coś wymyślę na 100% DZIĘKUJĘ!!

Ne-tka - przemyslalam swoja strategie z ta kolyska:-Dkupuje używke na allegro Simplicity:tak:mam na oku -licutuje 2 razy użytą w błekitnym kolorze:P kurcze jak mam wydawac 400-500zł na nowa dla drugiego dziecka to troche szkoda mi kasy ....tym bardziej ona jest na krótki przedział wiekowy zaraz bede sprzedawac bez sensu:/ przpraszam ze zawrocilam Ci głowe:zawstydzona/y: a co do moich herów hehehe to do 10-tego mam czas:PP

Phelania- grunt , abyś Ty się dobrze czuła i się sobie podobała!!
Mła- woogie boogie niestety znamy;-) Polecam Kotek kłopotek :-p

My byliśmy u teściów..uff odbębnione...nie lubię;-)

U nas tylko gumi miś i ewentualnie kaczuszki ale to też bez szału. Woogi boogie nie robi wrażenia.
Mła u nas tez jest tak ze leci piosenka a Młody dalej czegoś chce. Ciągnie mnie za nogawki, próbuje zmusić żebym z nim gdzieś poszła i potrafi zacząć ryczeć tak nagle, bez powodu.

Śnieg a właściwie zima z nami wygrała i nie dojechaliśmy na basen :-( na szczęście jutro na 18 idziemy. Teraz obiad a pózniej na sale zabaw jedziemy.
Byłam z Młodym chwile na dworze, chyba pierwszy raz od ponad miesiąca. Oczywiscie śnieg sie podobał i był dziki szał.

Mła u mnie w porządku pozza lekkimi bólami brzucha nieraz i zgagą od czasu do czasu nic mi nie dolega więcej =)

Netka taki mały leń mnie dopadł nie chciało mi się jakoś pisać.
Ale z Twojej Ninki pióreczko jak tylko 9 kg mój będzie już ponad 11 miał później z ciekawości zważę go.

Wczoraj byliśmy u znajomych M mnie wkurzył bo za dużo wypił i szkoda słów.
Pogadałam z koleżanką i od słowa do słowa wyszło że jestem w ciąży a oni też chcą dzidzie mają już 2 synów 11 i 13 lat tyle że u nich nie tak prosto bo po 2 spiralach nie wiadomo czy jeszcze mogą mieć dzidzie i widziałam że bardzo się cieszy z mojego szczęścia ale taki smutek widziałam też w jej oczach.

Właśnie M wrócił ze sklepu i będzie odkupywał swoje winy i robi na obiad placki po węgiersku a ja płaszczę tyłek na sofie i nie mam zamiaru palcem kiwnąć w kuchni (wiem wredna jestem).

hejka!
terorrysta spi, maz w pracy - mam chwile dla siebie....
Lysa - masakra z tesciem.... nie pospaliscie za bradzo... my lepiej - do 6.30...
Netka, Inka, Nastazja - moj maz zamista wyjsc do pracy gdy usypiam Malego, poczekal d o momentu az ten sie obudzi... i tak jest zazwyczaj (mowie o weekendach)
Zabcia - jak tam u was?
Phelania - fajny ten kolorek...
Milva - Bartus to niesamowity przystojniak!
Aga - zdrowka dla was!
Sosnowiczanka - u nas tez ryki w nocy... ja sama zastanawiam sie czy to normalne....
Mla - te zeby nas wykoncza... U nas furore robi piosenka z baby tv - "dzis mam urodziny"....
Netka - ja najbardziej lubilam bluzke, kt dostalam w prezencie jakos w polowie ciazy... miala napis - "wychodze w grudniu"...
Kota - ja tez powiedzialabym, ze drogo, ale warto isc do kogos komu sie ufa i jesli efekt jest powalajacy - to moim zdaniem warto!

Sosnowiczanka - jaki to kolor? HA!!!! niby mysi blond:szok::shocked2::-) 6200fbee00134de84f3d5e0a[1].jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry