malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
sosnowiaczanka ja jeszce karmie ale od kwietnia- maja bede odstwiac bo pozniej moze byc gorze jak juz teraz mala mi podnosi bluzki lub sciaga do dolu to sie boje co bedzie pozniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale w ciagu ostatniego 1,5tyg trzy noce byly gdzie nie obudzil sie na jedzenie, takwiec jakas taka nadzieje we mnie wstąpiła 
az mi brzuch sie napina...dziewczyny 5 razy kombinowalysmy farbowalysmy w tym 2 baleyage ,bo moja frzyjerka chciala mi zejsc z koloru baleayegem z powodu tego ze moje wlosy przezyly juz blond "platyne" i sa niestety w taki stanie a nie innym tak zeszłysmy ze mi sie zrobila fryzura OMBRE
odrost jasny blond ,druga polowa różowa!!!!
ale to przez ze kolezanka w sierpniu mi przyniosła farbe z salonu ciemny braz i mi sie zrobily prawie czarne!!! a dzis z ciemnego brazu czerwono różówe...co ja przezyłam....hehehhe ale dalo rade mam na głowie Karmel z refleksami których nie widac (złe światło, i musi mi sie troszke kolor sprac) powoli bedziemy dochodzic do blondu wlasnie tak jak pisze Inka i Sosnowiczanka baleyagem ale to jeszcze z 2-3 seanse

To rozjasniałam jeszcze raz i dopiero farba ...