• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry
Żabcia Macius po raz kolejny zawstydził grudniaczki :-) Młody nie gada prawie nic a Twój Syn już tak zdania tworzy!!
Nastazja oby M podjął dobrą decyzję i oby wszystko w nowej pracy dobrze sie ułożyło.
Kota wrzuć aktualne foto. Ja chyba tez wracam do swojego naturalnego mysiego blondu.
Phelania wg mnie opcja z baleyage jest lepsza ja zawsze schidzilam tak do blondu, po brązie i rudych.
Violett Tobie ładniej w obecnym kolorze.

My spaliśmy dzis do 9!! O 6 pobudka, picie, przenosiny do mamy i spanie do 9 :-)
Twraz sami w domu a na 18 basen!idziemy do starszaków :-);-)

reklama
Milva- właściwie ta sama branża, tylko inny hotel&restauracja. Tylko, że z tego co mówi gość, to lepsza podstawa, lepsza prowizja za wszystko - a nie dopiero od 100 tysięcy zł ze sprzedaży, aha i tylko marketing, a nie jak w teraźniejszej pracy- jesteś managerem, kelnerem, sprzątaczem, kierowcą i nie wiadomo kim jeszcze. No i normalna umowa, żadne tam przekręty. Podobno jak się sprawdzi po 2 miesiącach dostanie auto służbowe. Sama nie wiem co myśleć, w tej pracy w sumie jest ciągła niepewność i choć właściciel powiedział, że nie chce go zwalniać, to mam wrażenie że tylko dlatego że M. jest właśnie takim "przynieś, wynieś, pozamiataj". Zrobi wszystko, a i wyruchać na kasie się da. Ale sama już nie wiem, ja kiedyś zmieniłam pracę i popełniłam wielki błąd. Ale to był inny przypadek.

Wy tak ostatnio o zębach a ja z ciekawości zaczelam oglądać paszczę Młodego i co?? :-)
Mamy przebite prawą i lewą górną czwórkę :-) (dopiero kawałek kazdej ale to już coś) i dolna lewa dwójka już też prawie wyszła :-)
Wiec chyba wiem skąd te okropne noce, gdy Młody sie budził i tak płakał :-)

ja też dziś zamierzam dokładnie przejrzeć dziąśloki Kubina, mam nadzieję, że pokaże ;) noce mamy straszne, ostatecznie i tak zawsze młody nad ranem ląduje u nas w łóżku, przynajmnienie trzeba biegać do łóżeczka, jest na wyciągnięcie ręki do przytulenia... :/ eh te zeby.

Inka, tak to teraz wygląda, niestety sięgnęłam po prostownicę, to był błąd, widać, jak dekoloryzacja przesuszyła mi włosy. A fryzjerka mi robiła tak, jak Sosnowiczanka pisała, milion mini pasemek, strasznie długo to trwało. Z koloru jestem zadowolona, jest niemal identyczny z naturalnym, ale kondycja włosów niestety kiepska, będzie dużo olejowania, oj trzeba zrobić zakupy. Ja w ogóle z natury mam suche włosy, więc czeka mnie dużo pracy z nimi teraz...
Zdjęcie 2.jpg

Kota Bardzo ładny kolor i jakie długie włoski :-) i przestaje wierzyć w to, że kobieta ciężarna spodziewajaca sie córki źle wyglada i brzydnie ;-) bo niby córka urodę odbiera! Bzdura :-) Ty wygladasz cudownie!

A ja tam lubię olejowanie włosów :-) niektóre tak pięknie pachną że miło sie śpi (ja zawsze kładę na noc)
No i wlasnie zrobiłam peeling enzymatyczny i nałożyłam maskę nawilżającą na twarz :-)

Kota ja jak zaszlam w pierwsza ciaze już wiedziałam ze chcekarmic jak najdluzej się da, po porodzie Mariki mialam problemy z lewa piersia,zrobil się ropien jak Marika miala miesiąc mialam zabieg pod narkoza, przezjakis czas nie mogłam karmic z tej lewej no i przed 2 dni z prawej, potem mlekacoraz mniej a pozniej Marika już nie chciala;( wiec jak miala 3 miesiace to jużpo wielkich moich placzach zakończyłam karmienie. Z Fabiankiem zup lenie inaczej,zero zapalen, mleka ful, zero bolących piersi no wszystko idealnie i tak się cieszylamze mogę go karmic i ze on chce, potem ta alergia u malego i gadanie lekarzy „przez twoje mleko” zawzięłam się stosowalam diete i karmilam dalej Az do teraz.Niestety mimo mojej diety jego i tak wysypywalo i naprawde teraz widze już po zakończeniuze jest duza poprawa. Jest mi mega smutno bo uwielbialam to karmienie, techwile bliskości itp. Dla tego karmienia to bylabym sklonna mieć jeszcze jednodziecko haha:P ale nie teraz, może za pare, paręnaście lat.

Cd włosków to tez myślałam o tym baleyagu, no nie wiem. Narazie ogarne ta szamponetke, kolor jest troszke jasniejszy niż mój obecny.

Nastazja kciuki mocno zaciśnięte &&&

Ja dzis obiadu nie robie, bo wczoraj P zrobil miesko izostalo na dzis, wiec obiore tylko pozniej kartofelki;)

Kota ladny masz kolorem, ale masz racje widac ze sa poprzejsciach, ale spoko troche olejkow, zakaz na prostownice i suszenie i będzieok.;) No i jakie masz je gęste..

Izi Tobie wg mnie niczego nie brakuje ;)No może...mego towarzystwa hahaha ;) Oj tam oj tam!Żartuję!:-D:szok:
Freiya to mnie Emilka z tą piżamką zaskoczyła ;)Jaka ona bystra!
Viola no niestety..dobrze natomiast, że jakoś łagodne jest to odstawianie cyca u WAS. TO PLUS!
Kota uwielbiam Twoje policzki!!!Haha fajna fryzurka i kolor!///Kota-foto nr 2-i Ty niby wyłysiałaś? Proszę Cię!!"Gęstywłos" masz!!!
Phelania czekam na fotki nowej fryzury ;)
Nastazja 3mam kciuki za M!!!Cieszę się, że znalazł inną pracę ;)I znasz to powiedzenie-kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Macie rodzinę, może warto zawalczyć o lepszą przyszłość i lepsze warunki pracy, lepsze traktowanie. Wierzę, że się uda!
Żabcia Maciek mnie rozwalił. Jak on dużo mówi!!!!SZOK!

P w pracy, Nina śpi, ja pozałatwiałam kilka spraw a moja mama posiedziała z Niną-jest na urlopie. No i ugotowała mi pomidorówkę i zrobiła naleśniki z serem. Wstawiłam właśnie 2 pranie.Siedzę... Potem po 17 jadę z koleżanką do takiej koleżanki z LO-3 stycznia urodziła córkę i jedziemy w odwietki!!Może wezmę mego krasnala ale nie jestem pewna czy nie powinien się nią trochę sam na sam pozajmować P. Nudy. Jakaś taka zmęczona jestem...Ehh

reklama
Czesc kochane:)
Pochwalę się wam ze w nocy Alan bardzo mnie zaskoczył. Zacznę od tego ze ładnie usnął, zaraz po 21, a balam sie ze do 1 nie bedzie spal bo ponad 3 godz spal w dzien. Przebudzil sie tylko jeden raz ok 2 w nocy, ale nie dałam mu cycka, tylko pogłaskałam po brzuszku, zlapalam za raczkę i usnął!!!!!:szok::szok::szok: Obudzil sie o 7 rano, razem ze mną gdy wstawałam do pracy :) Moje malenstwo kochane :)))))
Dzis chyba wczas pojdzie spac, bo usnął na spacerze z dziadkiem ok 11 :)

Netka nie dobijaj matki która wie w którym momencie wychodził który ząb :baffled: A serio, to gratuluje "4" i zycze zeby reszta wyszła równie bezobjawowo ;)

Phelania czekam na twoją metamorfozę i trzymam kciuki za strzyzenie Alanka. Z doswiadczenia wiem jak dzieci "lubią" sie strzyc wiec powodzenie bedzie wam potrzebne ;-)

Izi OOoooooo nowy avatar ;) Nie "poznałam" cię :biggrin2:

Violett i ty mnie opuszczasz z karmieniem :-(:-(:-(

Karmi ktos jeszcze poza mną???????????????????????????????????????????????????

Nastazja mocno trzymam kciuki za pracę twojego M!!!

Kota kolorek wyszedł bardzo ładny, włosy troche przesuszone, ale dobra odzywka i bedzie dobrze:)

Netka jadę do was na naleśniki... Od tygodnia za mną chodzą, tylko zrobic nie ma komu ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry