reklama

Grudzień 2011

Hej witam Was Kochane.
Jak wiecie mam odwyk ale wpadłam na chwilkę w ramach czwartkowego spotkania, zainteresowane zapraszam na wątek spotkanie Warszawianek.

W skrócie u mnie dzieci ok Kacper zdrowy, Mela troszkę kasłała.
Z mężem kiepsko, nie wiem co dalej będzie, na chwilę obecną mało mi zależy tak jak i jemu.

Będę z powrotem w świeta lub po swietach.
Pozdrawiam Was gorąco;-)

reklama
Agapa-nie bylam wreszcie na przeswietleniu...bo byla kolejka na IP a to z ze wzgledu iz mlody mial na Działdowskiej dzis gastrologa i odrazu bym zrobila "po drodze "przeswietlenie no ale nie bede nie wiadomo ile stac...z nim i tak 2 h czekalismy wrrrr choc bylismy umowieni na dana godzine:wściekła/y:...

Sosnowiczanka,Kota- a to juz z miesiac szaleje na kwietniówkach jako M:P

Ja padam mlody spi...no sie wsciekał w szpitalu....a guz wyglada strasznie odstajacy róg jak u diabełka:cool2:

odłożyłam Młodego i zasnął :szok:
to już druga drzemka dziś a tego już nie było od jakiś 3-4mcy!!
no ale wstał wcześnie więc ma prawo być zmęczony.

phelania u Was guz a u nas wczoraj dwa razy polała się krew :-( najpierw ja niechcący uderzyłam Młodego drzwiami od zmywarki a później on sam uderzył się o ławę. więc był płacz, krzyk i krew.

ja właśnie przeglądam oferty pracy...

SOSNOWICZANKA postanowiłam sobie, że odpuszczę sobie internet do świąt i próbuję sie tego trzymać, dziś tylko weszłam bo w czwartek mamy się spotkać z dziewczynami a mam telefon tylko do VIOLI a ona na smsy nie odpisuje.
Ale miło, że chcesz żebym wróciła, a z K to nie takie łatwe:no:

Dorota odpisalam juz na eska, wybacz ale przeczytalam mialam pozniej odpisac i zapomnialam:)

Dziewczyny ktore podaje dziecia tran, ile go podajecie?? Raz dziennie??

Ale mnie P wkurza. wrrr co za facet;/

Milva biedna, wspolczuje i tule &&&

Netka nie zalamuj sie, jak nie ta to znajdziesz jakas inna:)

Ja etz zaczynam szukac pracy, na popoludnia i 2 weekjendy haha moze cos uda mi9 sie znalesc, aleinaczej nie odbijemy sie z dolka.

Violett, ja podaję Kubie tran Moller's Baby, daję mu 1 łyżeczkę dziennie w trakcie śniadania.
Myślałam o tych tranach smakowych, ale one są od 3 r.ż dopiero, ale na szczęście nie ma problemu, smakuje mu tran naturalny i chętnie go zjada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry