reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry
Violett ja także tran daje do wiosny a pózniej dopiero na jesień.
Milva jeżeli czujesz że wizyta u spacjalisty Ci pomoże to nie zwlekaj.
Netka walcz kobieto!! Ja poki co tez nie mam zamiaru opuszczać bb :-) lubię tu być :-)

Widzę ze w wielu związkach jakies ochłodzenie, moze jak przyjdzie wiosna to hormony zaszaleją i będzie lepiej? U nas kiepsko. Wiecej szczegółów daruje, cieszy mnie tylko że nie ma kłótni i krzykow. Choc nie wiem czy to lepsze niż obojętność...

reklama
Hejka
U mnie nocka tradycyjna czyli ok. 2 pobudek.

Milva doskonale rozumiem to jak się teraz czujesz. Jeśli czujesz się na siłach to idź do psychologa. Ja nie poszłam, nie mam tyle odwagi, narazie walczę sama. Teraz mam znowu te lepsze dni, ale wiem że depresja da o sobie znać z nienacka. To jest straszna choroba. Ja miałam nawet tak że mówiłam dzieciom że ich nie kocham mimo że wiedziałam że tak nie jest, że pójdę za nimi w ogień, nie pozwolę aby im się stała krzywda, kocham ich najbardziej na świecie, ale depresja mną rządziła. Kierowała moim umysłem i ciałem, a ja nie mogłam nic zrobić:-(:-(:-(

U was w związkach ochłodzenie a u mnie tak jakoś miło:-) Nie ukrywam że to mi pomogło jakoś dojść do siebie ;-)

Natalka nadal chora, dziś włączyłam do leczenia inchalacje. U niej w klasie jest połowa dzieci, zresztą w pozostałych podobnie.

Ja chcę wiosnę

Agapa u mnie było dziś troszkę wiosny-piękne słoneczko,a do tego jak ciepło:-DDzieciaki ganiały po podwórku:tak:
W powietrzu czuć już wiosne!

Wiecie co...czy któraś z Was miała podobne problemy?
Chodzi mi o to,że przez cały dzień kiedy chodzę i coś robię tego nie czuję,ale kiedy położe się już wieczorem spać...
Coś się dzieje z moimi "chyba"jelitami...poruszają i jakby "pukało" mi coś tam od środka:szok::-D Nie powiem do czego mi to podobne... I jeszcze coś chyba osiwieje...:szok: Okres spóźnia mi się ponad tydzień...A ostatnią miesiączkę jak miałam to zaledwie ze 3 dni jak zawsze mam 6,7dni... Mąż sobie żartuje,że rodzina nam się powiększy,ale nie...:angry::no: Ja się na to nie pisze:-D Okres od pierwszej @ po porodzie miałam regularny...ale może stres i nocne pobudki zrobiły swoje. Dobra już się uspokoiłam:-)

Milva współczuję, ja jak się z P podrę to też czasami tak mam, że się naryczę, potem boli mnie głowa, bo nie mogę zasnąć a w dzień jestem zoombie... Co do tej depresji to może coś jest na rzeczy!Dziś piękne słonko u mnie na Mazurach. Dajmy sobie jeszcze tydzień i będzie może cieplej i ładniej na podwórku, może to coś zmieni...dni będą pogodniejsze a jak nie to pewnie.... trzeba sobie radzić i iść po jakieś specyfiki co by można było normalnie funkcjonować. Dla P muszę zakupić coś!!Co do bycia opiekunką...Hymm no mogłabym ale u nas najwięcej to można dostać 500zł...To nie chodzi już nawet o kasę ale o to, że ja chcę się z domu wyrwać... Chcę się usamodzielnić, chcę codziennie wyjść z tego domu!!!O to chodzi...P jest na nie jeśli chodzi o pracę dla mnie. Dla niego mogłabym siedzieć w domu wiecznie...I było by mu to na rękę a ja chcę wyjść z domu do ludzi, mieć kasę, być niezależną-gdyby on coś znów odwalił...Chcę pokazać wszystkim, że dam sobie radę... A gdyby chodziło tylko o kasę to i owszem. Dziecka mogłabym pilnować...
Phelania Viola Inka Kota super, że zawsze będziecie przy mnie na BB ;P
Ewka Inka KOTA to stanowisko jest takie "nieszczęśliwe i porzucane", bo zatrudniają właśnie laski bez obowiązków. Te szefowe chyba nic nie docenią, jak odmawiałam 1 raz to mogłam zadzwonić a wolałam pojechać i osobiście odmówić i wytłumaczyć dlaczego...A one tego nawet nie doceniły.Mimo to zależy mi na tej pracy ;( ale nie zadzwonię, bo to nic nie zmieni...Mam dziecko i to jest OGROMNA PRZESZKODA wg nich...a nie patrzą, że damulki bez obowiązków ciągle im rezygnują...ehh zwolniły dziewczynę po17 latach pracy u nich tylko dlatego, że poszła na macierzyński i dobija prawie do 40..oni chcą młodą i najlepiej bez obowiązków.
Inka myślę, że to chwilowe u Was ;) taki przestój... Z wiosną wrócą emocje i uczucia ;)
Majeczka mi tak puka i stuka ale chyba musiałabym być wiatropylna!!! Haha

Ninek ma drzemkę, jakoś wcześnie... Na obiad filety z ryby. Słońce u nas pełną gębą. Cudownie, wyjdę z Niną na spacer i pójdę do mamy, która jest na urlopie...Już nie pamiętam kiedy bylam z Niną na spacerku ;))Cudownie jest mimo śniegu-a jest go u nas SPOOOROO!!
Ogarnęłam dom-jeszcze tylko prysznic,nakarmienie Ninki i sruu ;)

Agapa u mnie było dziś troszkę wiosny-piękne słoneczko,a do tego jak ciepło:-DDzieciaki ganiały po podwórku:tak:
W powietrzu czuć już wiosne!

Wiecie co...czy któraś z Was miała podobne problemy?
Chodzi mi o to,że przez cały dzień kiedy chodzę i coś robię tego nie czuję,ale kiedy położe się już wieczorem spać...
Coś się dzieje z moimi "chyba"jelitami...poruszają i jakby "pukało" mi coś tam od środka:szok::-D Nie powiem do czego mi to podobne... I jeszcze coś chyba osiwieje...:szok: Okres spóźnia mi się ponad tydzień...A ostatnią miesiączkę jak miałam to zaledwie ze 3 dni jak zawsze mam 6,7dni... Mąż sobie żartuje,że rodzina nam się powiększy,ale nie...:angry::no: Ja się na to nie pisze:-D Okres od pierwszej @ po porodzie miałam regularny...ale może stres i nocne pobudki zrobiły swoje. Dobra już się uspokoiłam:-)
U nas też już widać wiosnę za krzakami:-D
Kochana stres działa na @. Ja w sumie nigdy nie miałam regularnych i były b. długie 33-39dni. Po porodzie (ostatnim) trochę się skróciły, ale w sumie sama nie wiem bo jak wiesz miałam/mam deprechę i @ opuźniała mi się nawet 10 dni. Ja bym jeszcze z tydzień poczekała i w razie co teścik:-D

Dobra ja zmykam dokończyć zupę, nakarmić moje przedszkole i spacer. Do potem robaczki:cool2:

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi dotyczące tranu.

Bylam z fabiankiem na spacerku i zakupach tak cieplo na dworze ze Az do domu się wracac niechcialo.
A teraz mam doline, martwie się cholernie o ta moja Marike;(Kurcze jak wróciliśmy z przychodni po 9 poszla spac, w miedzy czasie miala gorączkę,wstala jakos o 12;30 doslownie pobawila się 5 minut i teraz już usiadla kolomnie wziela kocyk i siedzi;( to nie jest normalne zachowanie 2 letniegodziecka;( Czekam na jutro z niecierpliwością na te wyniki, oszaleje chyba zachwile. Doktor Google już wylaczony bo zaraz tam naczytam się roznych bzdur i będziejeszcze gorzej ;(

Agapa zdrowka dla Natalki J

U mnie i u P, hmm sama nie wiem, rozmawiamy ze soba,ostatnio nawet Przytulanki były ale to nadal nie to czego ja bym chciala. A możeto ja wymagam za duzo?? Może to ze on jest, ze wspiera, ze pomaga powinno miwystarczyc?? Sama nie wiem.

Majeczka a nie prościej zrobic test??:) Nie będziesz się martwilaitp, po co sobie zaprzątać glowe ?? Ale powiem Ci ze ja pukania nie mamJ

Netka ja tez mam dzisiaj na obiad rybe, mialy być golabkiale nie chce mi się przy nich bawic haha, a rybe usmazy P jak wroci bo mi się zawszerozwala;/

Ja dzisiaj tez wyjde jeszcze z mlodym na spacer, Mariki nie będęmeczyla, chyba ze będzie się czula dobrze po p[oludniu to pojdziemy na placyk;)

Dziewczyny jestem załamana.
Wczoraj jak byłam z Adasiem na spacerze, ukradli mi portfel. Nawet nie wiem kiedy, choć domyślam się że w sklepie. Miałam tam wszystko, dokumenty.. Ale to jeszcze olewam, bo oprócz dowodu inne miałam na stare nazwisko więc i tak musiałabym wymienić. Ale miałam w nim pieniądze - 600 zł , wszystko co miałam na życie. Czuję się strasznie, bo oczywiscie to moja wina, że wszystko nosiłam przy sobie. Czuję się fatalnie, jakbym mało miała problemów. Tak oszczędzam, nic sobie nie kupuję i jeszcze mnie okradną..

Idę ryczeć dalej.

Violett- a z jakiego powodu Marika miala pobieraną krew?nie doczytalam sie :/
Nastazja
-przykro mi tule:* tez bym ryczała:((( wiadomo ze z kasa sie nie przelewa:///

Ostatnia edycja:
reklama
Nastazja - współczuje kochana nerwów, nic cię pewnie nie pocieszy teraz:-(...niech temu skurwielowi co ukradł jaja urwie!!

Jej dziewczyny- o jakim słońcu mówicie? U nas plucha i błoto po kostki brr

Netka - no to czekamy tydzień;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry