Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Hej
Wiec na początek znowu sie chwalę : Alankowi zas nie dalam cycka w nocy, trzecia juz noc pod rzad, mam nadzieje ze tak zostanie
Netka ja tu zostaje!!!! Juz na zawsze!!! I zadna siła mnie od was nie odciągnie
Phelania ja tez zamierzam podawac tran do wiosny, jeszcze moze z miesiąc i potem na jesien dopiero.
Kota tez bede szczepic na meningokoki ale po 2 urodzinach chyba dopiero
Nastazja biedna... Przykro mi bardzo...
Milva u mnie tez slonca nie widać... Co prawda sniegu brak, deszczu i wiatru tez nie ma, ale slonca tez nie... Chyba wieczorem sie wybiore do solarium..
Wiec na początek znowu sie chwalę : Alankowi zas nie dalam cycka w nocy, trzecia juz noc pod rzad, mam nadzieje ze tak zostanie
Netka ja tu zostaje!!!! Juz na zawsze!!! I zadna siła mnie od was nie odciągnie
Phelania ja tez zamierzam podawac tran do wiosny, jeszcze moze z miesiąc i potem na jesien dopiero.
Kota tez bede szczepic na meningokoki ale po 2 urodzinach chyba dopiero
Nastazja biedna... Przykro mi bardzo...
Milva u mnie tez slonca nie widać... Co prawda sniegu brak, deszczu i wiatru tez nie ma, ale slonca tez nie... Chyba wieczorem sie wybiore do solarium..

w głowie mi się nie mieści, że tacy podli ludzie mogą być... no ale nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem, przejdź się jeszcze do tego sklepu, może go tam po prostu zgubiłaś i sprzedawczynie schowały za ladę? mój M. miał tyle szcześcia w nieszczęsciu kiedyś, ale zanim wpadł na to, żeby iść do sklepu to poblokował wszystkie karty bankomatowe, a portfel sobie czekał za ladą na niego.. mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie..