Witam wyspana w ten piękny sloneczny poranek
Odniosłam kolejny sukces

Moje dziecko nie obudzilo sie w nocy ::::

))))))))) (nawet na głaskanie)
Zaczynam wierzyc ze juz nie bede karmic w nocy

Boże, w koncu, mając 1 rok 2 miesiące i 3 tygodnie przestał sie budzic

))
Mam nadzieje ze nie zapeszyłam ;-)
Inka odpisałam, mam nadzieje ze pomoglam. Przepraszam ze dopiero teraz, ale wczoraj M nie wpuscil mnie juz na komputer wieczorkiem (za to ze zabieram do pracy na pół dnia :-()
Chyba muszę sobie jakiegos niedrogiego laptopa poszukac, zeby juz go na stałe trzymac w pracy.
Netka Alan tez czesto wisi na mnie calymi dniami. Wybieram sie do internisty po skierowanie na jakies masaże bo kręgosłup mnie boli.. Do lekkich moje dziecko sie nie zalicza a niekiedy mysle ze mam wiecej siły niż moj chłop ktory chwile go poniesie i oddaje mi go bo ręce hrabiego bolą

Kochana, kolo mojego salonu jest ciucholand. Tez ma zeczy nowe i uzywane. Jak widze to pani Basia ma w nim ruch. Ludzie wchodzą, wychodzą i niosą.. Pełne torby.. Powaznie. Na pewno duzo zależy od dobrego towaru i lokalizacji. Chociaz jesli jest towar dobry to ludzie nawet na zadupiu cie znajdą. Z tymi firmami nie pomogę, jako ze u nas nie ma to nie znam, a rodzinki w Stanach brak (chyba ze oddasz siostrę w dobre ręce, krzywdy miala u mnie nie bedzie, obiecuję:-) )