reklama

Grudzień 2011

reklama
Alan tez ma tylko jedną drzemką, ok 12-13 i spi ok 2 godzin, czasem nawet i 3 godziny. Tylko spac wczas nie chce isc. Zasypia zazwyczaj ok 22 niekiedy pozniej, jak wczoraj, przed połnoca dopiero. Spal za to do 8 rano.

Hej pieknoty:PPP

My juz takze na nogach z poranna kawunia,u nas pochmurno ,wilgotno i nie przyjemnie wrrrr....Noc nie przespana -nie moglam sie ulozyc biodra mnie bola jak cholera...

Przed chwila mlody sobie nabil drugiego guza w tym samym miejscu co ma tego duzego:wściekła/y:normalnie krew mnie zalewa kupie mu kask!!!

Ne-tka
- z checia bym kupowala takie rzeczy w ciucholandach ale u nas nie ma:/

Milva - no to i tak niezle ci Bartus wytrzymuje po tej jednej drzemce. Elenka spi raz, ale okolo 12-13 i spi 2-2,5h, a na nocne spanie zasypia chwilke po 20... "na nogach" wytrzymuje max do 6h

Wszystkie piszecie, ze taka super pogoda, no u nas nie bardzo....słońca to ja już dawno nie widziałam.... wczoraj po południu wyszłam na chwilę na spacer zachęcona ludzmi ubranymi na zewnatrz tylko w bluzy. zimno jak cholera było... ja nie wiem co z tymi ludzmi ;-)

U nas nocka też dzisiaj nie za spokojna, E. popłakiwała przez sen, wstawała i tym samym budzila mnie, ale oczywiscie jest winowajca tych ostatnich ciezkich dni i nocy... lewa gorna czworka

Dziewczyny mam pytanie ,wiem ze kazdy grudniaczkowy dzieciaczek jest inny...Robie powoli zakupy "letnie" czyly T-shirty, spodenki i nie wiem na jaki rozmiar...:baffled:teraz Alus nosi 80 nie wiem czy 86 nie bedzie przy male na na lato a 92 przy duze....???jak robicie?

Phelania - Elenka teraz nosi 80/86 i myślę, że na lipiec sierpień, to już raczej 86 bedzie przymale, wiec pewnie w ruch pójdzie 92. no a poza tym lepiej ciut wieksze, bo wiadomo dłuzej ponosi....

W ogóle ja ostatnio robiłam porzadek w ciuchach, ktore E. dostaje po swojej kuzynce i na lato mamy gore ciuchow :-)

Sosnowiczanka- gratuluję i oby tak już zostało z tym spaniem !
Netka- ja też zostaję :) u nas szmateksów jest mnóstwo ale nie podpowiem co i jak bo nie wiem
Majeczka- ja miewam podobnie jak Ty. Robiłam badania i z krwi mi wyszło Helicobacter, Lamblia, a wczesniej córcia (chyba ona ) sprzedała mi Gliste. Może też masz jakiegoś pasożyta ?
Nastazja- o kurcze, tulę :(
Kota, Phelania- macie fajne kolorki na głowie !

Phelania ja tez lubie Alankowi kupowac ubranka z wyprzedzeniem. Teraz nosi wiekszosc rozmiar 86, tyle ze co firma to tez te ubranka są wieksze/mniejsze. Np teraz kupilam mu body przez Allegro na 86 i 92 to te 92 wydaje mi sie ze beda dopiero na jesien albo i zime dobre.. Dobrze ze wzielam tez mniejsze, bo mimo ze 86 to nadal są bardzo luzne. Dla porównania w tamtym roku w czerwcu kupilam dwu pak szortów w H&M rozmiar 80 i wtedy byly dobre... Na razie wstrzymam sie z zakupami letnimi, bo jak wezme za duze i latem nie pochodzi to na przyszle lato raczej sie nie nadadzą te ubrania.

Kupinosia kolezanki mąż mial te bakterie i dosc ciezko szlo mu leczenie tego... Nie zazdroszczą...

Witajcie.
Wczoraj miałam wam wieczorem napisać że coś mi się mój MIki nie podoba, bo wstał i nadal był jakiś taki śpiący, przytulasek i ogólnie taki dziwny. Zmierzyłam mu temp. i miał taki stan podgorączkowy. Domyśliłam się że coś się zaczyna. nocka też kiepska. Ciągle sie budził, marudził. Dziś rano 38.3st. Zasnął mi praktycznie od razu jak wstał, ale po 10-15min się obudził, ale cały czas był spiący i za jakieś 30 min zasnął i wstał parę min temu. Gorączka 38.7st. JUż dzwoniłam do lekarki i jedziemy na 15.10. Był zdrowy równo 6 tyg.

Dziewczyny mam pytanie ,wiem ze kazdy grudniaczkowy dzieciaczek jest inny...Robie powoli zakupy "letnie" czyly T-shirty, spodenki i nie wiem na jaki rozmiar...:baffled:teraz Alus nosi 80 nie wiem czy 86 nie bedzie przy male na na lato a 92 przy duze....???jak robicie?
Phela, musisz kupować na oko. Każda firma ma inne rozmiary. A takie letnie mogą być ciut większe, bo to nie przeszkadza.

reklama
Sosnowiczka no super! Ciesze się bardzo, u mnie ostatniomlody tez się nie budzi ale to chyba dlatego ze spi z nami;/

U nas mlody tez ma jedna drzemke w ciagu dnia, zwyklekolo 13-14 i spi 2-3 godziny, chociaż dzisiajposzedł spac o 11.30 wiec pewnie kolo 17 zacznie się już marudzenie;/

Agala u nas wczoraj było cieplo bo ok. 5 stopni ale slonkanie było, za to dzisiaj 0 i brzydko, pochmurnie;/

Phelania ja na lato kupuje 80 :) mlody teraz nosi 76

Agala nie bylabymj traka pewna z tym ze 93 lepsze, myslejednak ze 86 w zuplenosci wystaczy bo to wkoncu sa spudniczki, spodenki itp. I jakkupisz wieksze to będzie duzo dłuższe.
No i wiadomo numeracja numeracji nie rowna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry