malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
sergi mi tez czasami chce sie drugiej dzidzi ale jak ostatnio nie spie kilka nocy pod rzad to mi sie odechciewa
)
hahah pomidorowa rządzi
D
hahah pomidorowa rządzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A_gala z chodzeniem dalej to samo, czyli leń patentowany...Gaba stanie sama, zrobi rundę naokoło ławy, wspina się przy kanapie i innych meblach, poczłapie sama z chodzikiem-pchaczem, przespaceruje się trzymana za ręce i ostatnia nowość - udaje mi się powoli przemóc lęki przed "spacerami" za jedną rączkę. Niestety, te jej spacerki za jedną rączkę to kilka kroczków i zaraz siada, najlepiej jej wychodzi tuptanie naokoło ławy, z pchaczem i za obie ręce. Stać też potarfi "godzinami", nie ma z tym problemów, więc wiem, że to nie kwestia zmęczenia czy zbyt słabych mięśni. Po prostu się boi i koniec...
A jak u Elenki? Są postępy?
Jak po tej rannej/nocnej pobudce zasnęłam ok. 7.00 to śniło mi się że mi zęby wypadająAgapa- co za historia z tymi zębamiczłowiek sie przejdzie po szpitalu chwile i sam chory wychodzi od samego patrzenia.
Wierzę ci że masz już dość. Ja do dziś pamiętam końcówki ciąż i to było straszne.hej hej,
U nas dosc ladnie , dzis biore sie za porzadki ,mycie podłog itp...dzis w nocy przez 2 h mialam skurcze co 10 min i to takie porzadne dobrze poczekalam bo akcja sie nie rozkrecilabuuuu....Alana urodzilam dzien przed terminem wiec czuje ze Marcela albo urodze w terminie albo po....![]()
![]()
Agapa- to jak tak mialam jak jedzilam na Litewska z mlodym (anemia) do szpitala dziennego na Hematologie i tam byly dzieci po chemi ,lub przed i tez mijalam Onkologie tragedia:/Wiem ze Marcel wyjdzie kiedy mu sie spodoba ale uwierz mi ze mam dosc tej ciazy wrrrr tym bardziej koncówki, ja mu tylko pomagam zeby szybko ujrzał swiat
/