reklama

Grudzień 2011

Inka- gratulacje! Cieszę się że dziewczyny całe i zdrowe ;) To teraz trzeba szampana wypić za zdrowie królewny Zuzanny!
Sosnowiczanka- ja się ciągle waham, czy kupić łożko teraz i gnieść się w jednym pokoju, czy poczekać i za rok zrobić mu własny pokój. Sama nie wiem?
Dorotar- to wy już zaczęliście wielki remont? Ja narazie zbieram pomysły i pieniądze :baffled:
Milva- oby Stasiu szybko wrócił do domu zdrowy!

reklama
inka gratuluję :-)

Milva kciuki za Stasia.

Violett zdrówka dla dzieciaczków, żeby szybko im odpuściło choróbsko. Fajny pomysł z takim klubikiem. A może Marike na jakieś tańce ??

Dorotar współczuję remontowego bałaganu. Heh chcesz się wynieść na troszkę z domu zapraszam do mnie odpoczniesz i widzę że uwielbiasz prasować więc pomożesz :D

Byliśmy dziś z rana na zakupach potem w parku M pobiegał za Maciusiem bo ja już nie wydalam za nim tak szybko zasuwa, a mi coraz ciężej. Ostatnio jak sama z nim poszłam na plac zabaw to potem myślałam że padnę a mój syn pełen energii na wszystko musi wejść i kombinować.
Mój syn kaskader dzisiaj wyrżnął z całym wózkiem M leciał do niego i złapał ale już przy podłodze uderzył się żebrami w rączkę ale nic mu nie jest na szczęście a mnie normalnie ze strachu mnie wryło.
Qrde nie wiem co jest strasznie zaczynają mnie boleć łydki normalnie mam tak ciężkie nogi że nawet mi się chodzić nie chce ale chodzę bo muszę.

Nastazja- to kup mu łóżko, które potem przeniesiecie do niego do pokoju. Nie wiem jak się wysypiacie z małym razem- ja po 3 nocach nad morzem miałam dość. A rok , to kupa czasu jeszcze, im szybciej go odstawisz, tym lepiej- dla Ciebie;-)

Jest tak gorąco, że nie idzie się ruszać!!!Do tego u nas okropnie wieje gorący wiatr, jest koszmarnie.

malenstwo wszystko ok, na szczescie nie połasili się na moje piętro, ale i tak mam teraz duży niesmak i ta niepewność czy nie wrócą z chytrości. Dziś zadzowniła babka na domofon ze sasiad wyzej nie otwiera i zeby ja wpuscic, powiedzialam ze nie bo tyle co były włamania i nie wpuszczam, nie chciałam byc nie miła, pani podziękowała i powiedziała ze rozumie. Pomijam ze nianawidzę baby do której chciała isc;p.
inka gratuluję!!! piękna data i piękna godzina hihi, ale najważniejsze że Zuzia jest już w ramionach szczesliwych rodziców!
żabciu znam Twój ból, aczkolwiek lato mijało mi w niższej czasowo ciąży, ale jednak przy małym dziecku w domu to nie ma ani grama porównania z pierwszą ciążą.
Violett zdrowka dla dzieciaków!, u nas tez zdarza się dużo przypadków że przełom wrzesnia/października dzieci dostają się do przedszkolo, ja na złobek juz nie liczę bo podpisałam juz umowę w prywatnym a że ono jest dofinansowane że przez urzad miasta to momentalnnie wykreslaja z listy w miejskim- i tak szans nie bylo bo w jej grupie wiekowej juz byla grupa stowrzona w zeszlym roku i tylko kilka miejsc teraz bylo na kilkadziesiat dzieci, a co do Kamila to jeszcze sie łudzę ze koncem sierpnia moze sie cos uda "wychodzic" bo potem juz bede miala czesne itp opłaconew prywatnym gdzie mam umowę, wiec nie bedzie sensu.
milva hm.. chiałam to mam, to i tak dobrze ze się opamiętałam w porę i nie domówiłam 10 kolejnych kg;p ale mam wisnie od znajomej ktorej rodzice maja sady owocowe w Łącku wiec zal bylo nie skorzystac ze sprawdzonych owoców w super cenie. Już kończę zaprawiac, kompociki zrobione, teraz fruzelina się robi na ogniu:0 a i coś z % się zzrobi z reszty:)
a co do Stasia ja jestem takiego samego zdania, nie ma nic lepszego jak obecność mamy jej miłośći czułosć wobec dziecka, tak maluszek to czuje jak nikt inny:) wierzę że będzie coraz lepiej!

Nastazja Kup teraz. Mi az tak strasznie w łóżku Alan nie przeszkadzał, bo jakos tak przyjemnie było sie do niego przytulic, i jakos rekompensowało mi to niewygodę ;) Ale mam swiadomnosc ze im dziecko starsze tym trudniej bedzie je odstwaic do siebie. Jeszcze szok przezyłam, jak rozmawialam niedawno z jedną klientką i ona mi powiedziala ze spała z synem do 15go roku zycia... po tak to jak nie chcę :D
Może kupcie mu jakieś łóżko które mozna bedzie pozniej do jego pokoju wstawic..

Dziewczyny padam, ja lubię ciepło ale to co się dzieje w ostatnich dniach to przechodzi ludzki pojęcie. Mamy 47 stopni. Brak słów.
Zrobiliśmy grill szybkiego, teraz siedzimy w domku, nażarci, K robi dalej, nie mam siły.

KOTA skalpel za cienki dla Ciebie??? WOW, DOBRA JESTEŚ.

VIOLA jakby nie było trzymam kciuki by Marika dostała się do przedszkola.

NASTAZJA he he chciałabym. Nie nie, remontujemy klatkę i kuchnię tu u mamy, gdzie teraz mieszkamy. Dopiero 2 dni a ja cholera juz ma dosyc. brrrr

SOSNOWICZANKA omg do 15 roku życia z synem spała, toż to już pod jakieś zboczenie podchodzi:-D

Melduję się że żyję:-D
Miki zaczyna mi coś pokasływać:crazy: ale może ujdzie nam to na sucho.

Dziewczyny łapie mnie dół pielgrzymkowy. Zaczynam kombinować żeby iść kilka ostatnich dni ale nie da rady bo P. nie chce wziąć urlopu żeby zostać z Mikusiem:-( Wiem że mega gorąco, a ja w upały nie jestem taka wytrzymała, ale to jest dobry czas żeby porządnie odpokutować za grzechy:tak: Od początku nie mogłabym iść bo @, a u mnie to wiecie jak z tym jest. Ale P. pow. że za rok mogę się szykować. Miki będzie już starszy i mam nadzieję spokojniejszy. Może będzie go można z kimś zostawić-tylko z kim?

AGAPKO tulę, to na przyszły rok pójdziesz z moją mama, już się poznałyście to razem pójdziecie.
Moja mamka miała iść ale wyszło jak wyszło i nie poszła, jakby nie patrzył na pielgrzymkę iść też trzeba trochę grosza mieć, a poza tym właśnie ten upał.
Ale za rok to juz powiedziałam, ze sama jej tą pielgrzymkę zafunduję jak będę pracowała.

Inka gratulacje! :)
Mojemu koledze urodziła się wczoraj wieczorem córka Tosia :)

Dorota we wrześniu są spore szanse dostać się do przedszkoli w których jest się na listach rezerwowych, sporo dzieci wypada. Sama znam dwie osoby, którym w zeszłym roku tak się udało.

Asko nieciekawie u was z tymi włamaniami, dobrze że was ominęło i mam nadzieję, że nie czeka was już żadna niespodzianka!

My dziś po pierwszej nocy na nowym narożniku, super jest znów spać w łóżku mimo że jest węższe niż materac na którym spaliśmy i Emila już się nie zmieści między nami w poprzek :D Nowe ma szerokość 140, materac miał 160 i czasami w ogóle się w nocy nie spotykaliśmy :D

reklama
FREYIA ja wiem wiem, właśnie VIOLA nie napisała czy Marika jest na liście rezerwowych.
Moja Mela 2 lata temu dostałą się do przedszkola w ostatnim tygodniu wakacji, dodam że wcześniej jak był czas w marcu nie składałam podania bo jeszcze wtedy nie przyszło mi przez myśl, że mam chęć ją puścić.

Ufff dalej gorąco, jutro też ma być cieplutki, przed chwilą jeszcze basen wyszorowaliśmy bo już straszny syf był.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry