reklama

Grudzień 2011

Nastazja - mam nadzieję, że jednak nie spędziłaś wieczoru sama....
Widzę, że u Ciebie też dla wszystkich w okół norma , że jako matka masz być z dzieckiem i tyle...

Sosnowiczanka- no to mieliście przygodę... zdrówka dla bąbla!

Ja dziś pokłóciłam się z mamą, ale już nie wytrzymałam jak znowu zaczęła swoje wywody na temat porządku:no: Obraziła się, ale chyba już jej przeszło, bo mnie zagadała...
Jutro może pojedziemy do Torunia.

reklama
Halo , a gdzie wszyscy?
My jednak zostaliśmy w domu, bo pogoda kiepska- wieje i zimno ehh. Mały ma właśnie drzemkę , potem nie wiem co będziemy robić...może sala zabaw...

Hej

Faktycznie pusto tutaj ostatnio.. ;(

My tez siedzimy w domu, zimno i ponuro... Alan kaszle, smarka...
Szkoda gadać.

Rano byłam z kolezanką na fintesie, myślałam ze umre, ale godzinkę wytrwałam ;)

Hej melduję się juz z domu..
Adaś niestety w nocy miał lekką gorączkę, ale przynajmniej udało się pokonać to jego zatwardzenie. Dziś za to nie chce zasnąć. Od 11:00 marudzi ale nie śpi. No trudno musi do 19:00 przynajmniej wytrzymać! ja też padam z nóg. Wczoraj wszyscy wrócili o 20:30 ale w stanie nadającym sie jedynie do łóżka. No i poszli spać i gdyby nie ja to dom byłby zalany. Pęk im w łazience wężyk z umywalki i woda się lała. Więc krzyczę do szwagra - zakręć wodę, a on mi na to że nie wie gdzie. Otwarłam więc szafkę pod umywalką- patrzę, zawory, zakręciłam jeden ale dalej leci, drugi się zaciął, ale udało mi się zakręcić i przestało się lać. Nie spałam pół nocy.I nie wiem skąd biorę siły. Może jutro w pracy odpocznę?

Milva- u mnie jakoś ostatnio cisza... matka o dziwo nie komentuje stanu naszej sypialni.

W koncu mam troche czasu zeby siąść i odpisac do Was.
Dziewczyny wyszły z chorobska, Kama jutro do szkoły- w koncu:) a mi sie zacznie maraton imprezowy, bo w piatek mam 15 lat po maturze, w sobotę panienski i następny piatek impreza w pracy.
malenstwo- pytalas o sukienkę. Przymierzalam chyba z 10 ale jeszcze nie wybrałam. Tragedia;)

Witajcie :-)
Od soboty jesteśmy w domu, na urlopie było bosko :-) tylko szkoda, ze tak krótko. Mieliśmy świetny hotel przy samej plaży z basenami, pysznym jedzeniem i drinkami ;-) Codziennie słoneczko i 30 stopni :-) Ach....Wypoczęliśmy, oderwaliśmy się na chwilę od rzeczywistosci, aż żal było wracać. Mam jedną refleksję, urlop i wypoczynek z dzieckiem, to jednak zupełnie co innego, co urlop bez ;-) Ale i tak było ekstra :-) E. szalała w basenach i w morzu, siłą ją trzeba było wyciągać, ale na szczęście do większości "zadań" angażowała tatusia ;-) cały czas tylko tati, tati, (córeczka tatusia), także ja sobie troszkę powylegiwałam na leżaczku :-)

Sosnowiczanka - i jak? o której Alanek wstał?

No nic muszę się pomału zbierać na zakupy i te spożywcze i ciuchowe, bo zimno tu u nas okrutnie....

a_gala- ahhh zazdroszczę!!! super:) a powiedz , ile was wyszła finansowo ta wycieczka? My chyba w przyszłym roku też pojedziemy gdzieś za granicę, bo pogoda w Polce makabryczna...

Dziś niby mamy słońce, ale wieje potwornie i zimno brrr
Musze skoczyć z małym do miasta- widziałam na promobaby, że w Netto są takie skarpeto-kapcie , co były w Biedronce-może będą mniejsze rozmiary...
Bartek dziś ładnie spał- w ogóle do niego nie wstawałam, no i dospał do 8:tak:

Sosnowiczanka- jak tam nocka?

Hej

Nasza nocka jako taka ;)
W sumie nie było zle, Alan spał do 7.30, z tym ze ok 3 obudził go katar, sciągłam fridą, przytulił sie i usnął.

A i jeszcze sie pochwale, pierwsza piątka przebiła sie przez dziąsło, juz wczoraj ją zauważyłam. Drugą doskonale czuc pod dziąsłem.

Agala a gdzie byliście?

reklama
Hej

Nasza nocka jako taka ;)
W sumie nie było zle, Alan spał do 7.30, z tym ze ok 3 obudził go katar, sciągłam fridą, przytulił sie i usnął.

A i jeszcze sie pochwale, pierwsza piątka przebiła sie przez dziąsło, juz wczoraj ją zauważyłam. Drugą doskonale czuc pod dziąsłem.

Agala a gdzie byliście?

w Turcji :-) na zamkniętym parę zdjeć wstawiłam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry